Кладионица

1. Jebiga roben sto si igrao sve, ako nemas, nemas buraz suzdrzi se.

2. Au kolko dobar dan za kladionice, sreća pa nisam ništa igrao, puk'o bih bar 300-400 dindži, sva sreća

3. Похлепа је чудо. Кад осетиш да је то то да су лаке паре зајебеш се увек

4. a ne kapiram ovakve ljude. Ako ste pali na jebenom tiketu nije problem u tome klubu, nego u vama. Oni igraju za sebe, ne za vas, pa ako padaš stalno ne pljuj klub nego batali kladionicu. Okej je da napišeš " jebem ti to i to " i završiš. Al ako ćeš da izigravaš Džankelu i da psuješ sve do Adama i Eve majketi nadji nedje drugo a ne spemuješ stranu. Kao što je rečeno u prvom postu
    Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

i aj u kurac.

A šta ti smeta kad on pljuje, isto sam hteo i ja da opljunem, kad smo sve to okačili noćas i ovde ''analizirali'' bla bla za šta i služi tema? Kad ja citiram to iz uvodnog posta zbog likova koji uđu samo da okače kako ih je ujebala jedna tekma na kvotu 189, svi me iskuliraju.

Elem, ne mogu da verujem da Napoli nije dao gol. Arsenal sam donekle i očekivao tvrd meč, kao i Totnam, Siti već tradicionalno na gostovanjima ne igra fudbal.

5. Za NBA odigrah ovako.
    Oklahoma - Vašington <204.5
    Fenix - New Orleans >195.5
    Lakers - Minesota >208.5
    uk kv:6.33

6. Sledeći vikend trebalo bi nešto ubosti.
    Dobiću pare, pa ću uplatiti 20KM na tri utakmice, gledaću da kvota bude od 2.50 do 3, znači, dobitak oko 50 - 60 maraka, i tako uduplavati, sve dok ne padnem na 1000KM.

7. danas prepuno iznenađenja, neću ih nabrajati već samo reći da je mene lično Valensija prodala

8. Koliko ljudi imate keša na mocartovom nalogu?

9. Koi sam ja mag kladjenja . 2 tiketa, 9 tekmi, jedna pogodjena i jedna stativa. Ovo ostalo nije ni blizu onoga sto sam ocekivao. :D
    Znaci kad ja ostavim tiket, rokajte kontra i to je to.

10. jebeni nba se ne isplati igrati...tu nema pravila jbt, jedino ukenj

11. pre tri dana odigram tri para na koševe manje više i uleti mi...u reko super laka lova, odem odma odigram opet tri para više manje i sve omašim..a inače sam puko barem 300 tiketa na nba...a dobio 2 lol...dobro, moguće da je i do mene

12. Koliko ljudi imate keša na mocartovom nalogu?

Keš na onlajn nalogu. Kul.

13. Šta bi od NBA moglo za večeras da se stavi?
    Ja bih
    Indijana- Memfis - poena
    Juta-Denver 2
    Portland-Detroit 1

14. NBA
    01:00 Philadelphia-San Antonio 99.5/ TIM 1
    TIP: MANJE
    Kvota: 1,85

15. Ja metnuh na live gemovre preko, granica 22.5, a sad je 21.5 o.O

16. Evo ko hoce da kupi novog Pasata i generalno ko voli pare, ko nece nek ne igra ovo:

Majami-Milwoki doh1 @ 1,6 11,5
    Dalas-WSH 1 @1,5
    Golden State-Detroit doh 1 @1,6 6,5

edit: a evo i ko hoce picki da kupi nove UGG boots

B.Jennings -
    D.Wade +

17. Moglo bi se odigrati Miami preko 100 koševa?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.