Krenuo da stavim napoli 1-1i3+ i sevilju 3-4, kvota 7, a onda odustanem i ostanem pri onome što rekoh danas, dakle:
Napoli 1i2-3
Sevilja SP1 (mada sam danas rekao 1i0-2 al' nema toga u sokeru, a praktično je ista igra ovo)
Jebem im majku osmanlijsku, pričam sebi da ne igram turska govna jer igraju u 7,i ako padne to nemam šta da pratim, i ne da mi mira nešto i odigram. Dokurca!
ubaci mi radnik umesto neke tekme galatu 1x i 2+ kvota 1,2 ja reko sta da ispravljam kad sam izasao, dolazi lagano, kad vidis, ode tiket za vikend e jebem te zivote
trej tompkins mi je pušio kurac. pa majku mu jebem crncu, čovek ubaci 8 poena za 10 min i u ostatku meča ne šutne nijednom alo. dabogda ispao nižnji, sledeća tekma odlučujuća, sve pare na hodža iz zenita plus
SEVILJA - FJORENTINA >>> kmb 1&2-4
NAPOLI - DNJEPR >>>>>>> kmb 1X&2+
ukupna kvota: 3.32
Krenuo da stavim napoli 1-1i3+ i sevilju 3-4, kvota 7, a onda odustanem i ostanem pri onome što rekoh danas, dakle:
Napoli 1i2-3
Sevilja SP1 (mada sam danas rekao 1i0-2 al' nema toga u sokeru, a praktično je ista igra ovo)
I singl na sevilju 1:0.
Lol
zajk opet jebe, nemam reci
E dobro vece. Pocinjemo
ajao kad sam gladna guzica
a bio stavio X2 i malo mi bilo
ufff
jes brate Armine, km su u pitanju
šteta, bolji su bili :D
псж 1&д2+
галатасарај 1
хамбург 1х/1х
мидлзбро 0-3.
квота 2.9, тако нешто.
ако не прође - докурца.
je l ovo hamburg iz keciks u keciks
Jes'.
Memfis 1
LAC 1
to je tiket dana
WSH probati 1 2.30 iako nece igrati Wall.
Uglavnom ono kako cemo zaradite novac jeste:
Sessions +
Beal -
Sessions -
Beal +
na oba po 1k i yy
bila neka akcija u meridijanu, otvorili mi racun i dali 300din plus sam dobio majicu veoma zadovoljavajuceg kvaliteta, odlican dan za sad
inace slaven dobio kao sto sma rekao, poceo sam da citam ove hrvate samo jos prelaz da odrade !
https://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=383519400097&pin=3584
Jebem im majku osmanlijsku, pričam sebi da ne igram turska govna jer igraju u 7,i ako padne to nemam šta da pratim, i ne da mi mira nešto i odigram. Dokurca!
Hahah čim sam napisao pada gol, to temo!
a jebem ti ja zaboravio
ubaci mi radnik umesto neke tekme galatu 1x i 2+ kvota 1,2 ja reko sta da ispravljam kad sam izasao, dolazi lagano, kad vidis, ode tiket za vikend e jebem te zivote
veoma sam isfrustriran trenutno
trej tompkins mi je pušio kurac. pa majku mu jebem crncu, čovek ubaci 8 poena za 10 min i u ostatku meča ne šutne nijednom alo. dabogda ispao nižnji, sledeća tekma odlučujuća, sve pare na hodža iz zenita plus
za večeras čikago +194.5, klipersi -218.5, irving as. + 5.5, danlivi +10.5, kroford +17.5
al me mrzi da se cimam do kladionice
Dabogda isp'o hamburg ustaihjebem. Ne jedem više hamburšku slaninu zbog njih, usraše me.
Šampert 12.5 -
Noa 5.5 -
Barns 9.5 +
Ariza skokovi 6.5 +
Harden astistencije 7.5 +