Кладионица

1. To ti je veoma dobra navika prijatelju, ako imaš neki tip za danas vrlo rado ću ga saslušati.

2. Napoli 1
    Sevilja 1
    pozz

3. Ok
    poz lep provod xexe

4. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2260#post_3197036

Hahah, pogodih u broj hardena, i samo mi rouz ujeba tiket s prethodne strane.

Napoli 1i2-3
    Sevilja 1i0-2
    I ništa više.

5. Napoli - Dnjepro 1-1&3+
    Sevilja - Viola 1&t12+

6. Hahah, pogodih u broj hardena, i samo mi rouz ujeba tiket s prethodne strane.

Jbg, prvu utakmicu je izdominirao zbog dosta dobrog šuta za njegove standarde, ja sam pretpostavljao da neće da ponovi takvu partiju. Sinoć u prenosu je i komentator rekao da ima dosta lošije procente šuta kad ima samo jedan dan pauze nego kad ima više.

Ja prošao sinoć:
    Rouz 19.5-
    Šampert 12.5+
    Harden 27.5+
    Grifin skokovi 12.5+
    Hjuston - Klipers 214.5+

7. Makaronac jel moze neki prelaz?

8. pa postavio je prelay sa leta na yimu

9. Prelaz dajem sutra spremite parice

10. brate nmg hrvate opet, mnogo mi je stresno..

11. Sad ih hvatamo ovoga mi krsta

12. daj sad cu da stavim, iz 2-1?

13. Lokomotiva ili Istra jbg

14. Млатони
    Jbg, prvu utakmicu je izdominirao zbog dosta dobrog šuta za njegove standarde, ja sam pretpostavljao da neće da ponovi takvu partiju. Sinoć u prenosu je i komentator rekao da ima dosta lošije procente šuta kad ima samo jedan dan pauze nego kad ima više.

Ja prošao sinoć:
    Rouz 19.5-
    Šampert 12.5+
    Harden 27.5+
    Grifin skokovi 12.5+
    Hjuston - Klipers 214.5+

Чуо и ја то у преносу јуче, но јебига, нисам очекивао, знам да игра силу минута (синоћ изнад четрес чини ми се), да силује шут, ето јуче узео 20 шутева, да је имао проценат само изнад 40% - таман, овако јбг :)

Иначе , фин тикетић, качи нешто и за сутра увече да испратимо, само без скокова, тога изгледа нема на сајту сокера.

15. ako je ovo 10 konvertabilnih maraka onda svaka cast i samo napred!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.