Кладионица

1. Bas vam hvala, resili ste mi dilemu.

2. Ako ovo ne dodje neki ce ostati bez 13e plate.

3. Pijan sam ko dupe sad

4. Nikolase nisi mogo malo ranije jebo te tilmo

5. ma ko je bre taj zoran kalezic hahaha

6. Cao arm kakoje

7. bice bolje, mora biti, je l tako ?

8. Armine kako možeš bez kladionice

9. Ma kocka se krisom i od drugih i od sebe da ortaku pare i kaze mu sta bi se sa njima moglo odigrati i onda otrci negde pa ga sutra zove JESI VIDO GOVNA PAO SAM ZA POLA KOSA

10. Arm bratic mali navijaj za mene nocas ostali su totalno netrve samo ti mozes mi pomoci okaci jednu marinu za mene a za jedno cuku vremena mayu ako budes tu pls

11. Nemoj krišom, Armine, ova tema ne može bez tebe

12. Pratim veceras ajde, sta se ceka?

13. A naravno da sam jebeno popustio posle 2 dana, mislim da sam u sredu odigrao jebeno, prodao me vest hem mrtvi imao sam da daju 2 gola, al prosao nba tu noc pa kao ok, pa juce grunem na somijeve sigurice, onaj nesrecnik smit mislim 2 poena da je dao sam, pa onaj drugi isto nije presao mili kako vec, danas opet verujem slepo somiju jebenom boga pitaj zasto, da li je toliko slatkoreciv ko ce znati, uglavnom pojeba dragic odma, posle i datomei i picke materine, pa sam ispizdeo na nba veceras, ako popadam sve tacno sam vratio sve one pare koje sam i izvukao kad me je htelo, eh prokletinjo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.