Кладионица

1. pozajmio mi komsija jedan tu blizu mene kaze ne moras da zuris sa vracanjem, nadam se da je covek od reci

2. Šta si založio sad, nožne palčeve a aahhahahah

3. ja prestajem samo kad nemam ni dinara sto se evo upravo desava veceras

4. A boli te kurac, bez prstiju na nogama nosićeš neki 38 broj, ja sad kad sam uzimao neke timberlendove cipele one za decu s brojevima do 40 za 5-6k jeftinije

5. kad je neki moj matori komsija skoro umro , prileti neki njegov rodjak na sahrani i udari iz sve snage po sanduku odozgo pesnicama

6. Ja danas ni tiket, a evo sedim uz tv i pratim neke fudbale, jeste malo jadno bez tiketa ali može, šta.

Ni sutra neću, a u utorak kad je EL već ne znam baš.

7. pa nece valjda komsa moj

8. Mogu da prestanem brt stao sam i sa sibanjem nisam sibao brda vremena bukvalno jednom u 6 meseci se zadesi neka popravkica mala i to ono sibaju oko mene na boga ne misle ja necu i gotovo. A jednom sam 22 dana bio nasiban konstantno bukvalno na poslu, kod kuce...znaci 24/7 22 dana nasiban secam se radili novosadski tada i tipa 2 sata ne moze da se prodje ja u koloni vadim podlogu crtam jebe mi se tacno kamiondzija neki iz desne trake me gleda ne veruje meni se jebe zika gruva ma cekamo bre ovde 2 sata puca nam kurac ajmo ljudi zezanje

9. nikad me nisu privlacile ni cigare ni neke droge, ali kokain bih voleo da probam, to je za gospodu i bogatase, pa sam rekao sebi kad budes na vrhu e onda se zasladi

10. znam sta pricate to ti je ako imam pare boli me kurac za sve.

sedim u penthausu nzm koji je dan u nedelji e to je po meni sloboda a ne porodica ljubav zdravlje siromasi jebeni nemaju nista drugo nego onim sto i majmuni mogu da ostavre

11. ima jedna dobra kamijeva izreka vezano za novac kako novac nije nuzno zlo, pa i nije

12. hahahah odlicna FOTOMONTAZA

13. Od kad se ne kladim počeo sam da se kladim triput više

14. koji si ti zavisnik pa ti ne bi mogao 3 dana bez kladjenja haha ma nemoj ko ne bi mogao ja e ajde da se kladimo da bih mogao :DD

15. Šta kažu vlasnici kladionica kada ustanu ujutru?
    Ne daj Bože nikome! xDDDDD

16. -"Opet si kockao sa barabama!", vrišti Fata na Muju, koji je okasnio i sada sedi za stolom dok mu ona podgreva sarme za večeru.
    -"Ma, šta ti pada na pamet Fato. Nisam igrao poker, ma i ne pamtim od kada."
    -"Dobro, Mujo koliko ćeš sarmi?"
    -"Tri pa jednu." xDDDddDdD

17. hahhah a znas sta se posle desilo, otisao muja posle rucna u kladionicu, kad vraca ti se on za 3h i kaze PU jebem ti izjebao me inter!!! a tek ce fata pa i mene milan! joj bolan fato pa daj da vidim listic! pa nije ostavio nikakav listic ahhahah :D ona se pojebala sa prijateljem milanom :D

18. Hahaha kreteni maleni radost teme

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.