Кладионица

1. Stoje dva krupjea u kockarnici kraj stola s kocikama. Do njih stiže zgodna plavuša, stavi na stol 20 hiljada dolara i kaže: - Nadam se da je u redu ako se skinem gola, tako imam puno više sreće.
    Krupjei se, naravno slože, plavuša se skine gola, baci kockice i vikne: - Hajde drage kockice, mami treba nova odeća!
    Kockice se zaustave i plavuša skoči od sreće, zagrli oba krupjea vičući: - Dobila sam, dobila!!! Hvala!!!
    Plavuša pokupi sve novce sa stola, obuče se i ode.
    Krupjei se gledaju i ne veruju da se to upravo dogodilo.
    Nakon nekog vremena jedan pita drugoga:
    - Koji je broj dobila?
    A drugi odgovara: - Pojma nemam, mislio sam da ti gledaš!
    HAHAHAH poucno ;+)

2. ne razumem kako pokupila, pa onda pokupila samo svoj novac nece i krupijei da stavljaju cipove na sto pa da ih pokupi, znaci nije dobila vec povracaj samo, sto i nije tako lose to radis dok ti ne udje, odlicna taktika

3. Armin da radi tako treba mu 2 sata da se skine.
    Džemper, pa prsluk pa šulja... Izvalio bi ga krupije do tada

4. hahahh slojevito

igra boatright ipak a meni 3 prsta na babica 2 na dzejmsa joj jebem te zivote

5. Загорац 2 поена у другом полувремену, то је пети заредом промашени 3,4 дубл...

6. za 2god prvi put je cuo juce i slusam ceo dan danas
    https://www.youtube.com/watch?v=5ZUIkoNuGwE

7. a jebena krka dere cedevitu hahah ako padnem trecu utakmicu kvote 1,2 danas kojom sam pojacavao kvotu pa jebem ti sve onda

8. haha ovaj Babic uzeo 4 suta sve pogodio i to je to izgleda, minus xD

9. Ne može da šutne kad Boatrajt smrda privatizovao loptu, ne daje je nikom

10. Milan Babic mi je doneo novatz

11. Čestitke svima koji ga imaju na tiketu pa i meni

12. ja imam i pobedu a roknuse trojku aaaaaa ajde breeeeee jajsffajafdsppjoafpojafd

13. JEBEM TI GOVNARE OVAKVE DAJU NADU UVEK I POPUSIM IM KURAC

14. Pusi kurac sa tim kvotama 1.2 nemoj postati bednik ko Thilmo pls

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.