Кладионица

1. A nije ga bilo u ponudi :D

2. Haha pa jebeno celu cetvrtu pusta bukera ja znam da je mlad, u najboljim godinama ali 40min svako malo da igra pa daj jvt, a trojke 5-7 da ne komentarisem

3. Jel se seća neko da je armin pogodio nešto, ja ne

4. Mrtvi Barton, nisam znao da se vratio Haris, usrao bi ih u dublovima

Al prosli Wigins, Wiliams daj sta das..

5. Nikolase ima li tenisa nekog?

6. Iranci sve od 0-2 gola

7. hahah ranko janjuz ojebo

8. Dejan Dejan moj favorit je

9. Böhòre kakav ti je ono x gore?

10. U školici je pa ne sme zvono na času :)

11. Da bre. Ja gledao po delovima, kai X pa sa leve strane PLAY znak i gore još neka dva trouglića lolo.

A treba napraviti stranicu i uzimati pare debilima.

Skupiš njih recimo 45, prvi put im saljes dzabe, 15 dobiju keca, 15 iks, 15 dvojku.

Ovima sto su pali se izvinis, a od ovih 15 sto su prosli trazis pare za sledecu dojavu.

Pa opet, 5 dobiju keca, 5 x i 5 dvojku.

Pa opet od ovih 5 sto su prosli trazis pare i dvojici das kec, dvojici dvojku i jednom x.

Generalno, kad ostane jedan ili dvojica, imaće poverenja a i para, pa im za zadnju dojavu trazis npr po 150e al za prelaz 2-1.

Čuo sam da su koristili ovu foru, dal pali ne znam, al ne kosta da se proba. Xd

12. Problem je posto nikad nisi slagao a treba da lazes te klince...

13. senegal je obezbedio prolaz i najverivatnije prvo u grupi.sem ako se ne gledaju djuture golovi.a i to da se gleda,prvi su najverovatnije.sem ako ih alzir ne nakanta.ne verujem da ce se to desiti,al kapiram da se nece mnogo truditi.tako da neki alzir ili x2 da se bude sigurnije.tunis zimbabve golovi.

14. Pa to me koči, zato mi treba neko da laže a ja da koordiniram operacijom. Xd

15. Koliko niko ne čita analize sanitarnog čvora hahahaa a kapiram da dečko nije levi

16. daleko je to od analiza.serem ko i svi ostali
    ovde se svejedno kuka i jebe mater igracima uglavnom
    +
    -
    mamu mu jebem,za pola kosa.
    hocu reci,slabo se ko jos na fudbal kladi.ovde

17. Markif 14.5 +
    Šroder 17.5 +
    Obrva 27.5 +
    Tarner 16.5 +
    Ante 25.5 +

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.