Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja i nikolas slusamo doris dragovic u cavtatu i jedemo ribu i susama
http://i.imgur.com/Nx57Mbg.jpg
Ulazim u stos polako, jebacu ih strahovito!
Kazins plus, kemba plus, Hejvord plus, Love plus.
Na drugom Sarlot plus cela, Porzingis plus, Harden plus, Wall plus, Grin minus
lepi su ti prstici maleni, bravo i za tiket i za prstice
ja kad odigram sve mi kvote 2-2.2 tebi sve preko 2,5 stvarno svaka cast
Pa ovo je solidno prošlo, sad jebiga što nije maksimala.
Drago mi je da se bar kod nekog primio pelcer sistema xd
Ja evo drugi dan na prinudnoj pauzi bez neke frke, ali sutra već mora da se proba, bar jedna zmijica osrednja ako ništa drugo.
pa 6 dobitnih kombinacija ima ako ja dobro racunam a i pao je na najmanju kvotu, sasvim solidan tiket
Hteo sam da vam kažem danas da opet bacite 70 dinara na čavesa, ali nisam stigao, bila kvota 2.2, manje nego onih 6 protiv sportinga, ali opet...
Ne igraju lenard, parker, djinobili, gasol, pa sad logicno mils i olridz da udju nema ko drugi jbt pa ako nekom treba
Nek puši kurac meni peti mils neću ga odigrati više u životu.
Sa druge strane, LMA moj dobri prijatelj :)))
I dejvis ne igra verovatno a kvota na klivlend 1,4 i dalje haha sto nemam milion maraka joj zivote
PEPI MILS
ovo ce da dobije bruklin jedno 7 razlike
jel ima prenos neki veceras?
pseto igraj na bruklin live kvota 6 predlozio sam vec tekma decenije!! UUUPS NE KLADIS SE PAUZIRAS ZABORAVIO SAM :D
uh sedim pijem viski, odigrao bruklin, obuvene mi cipele, uzivam
Ne bude li LMA ušao u plus izuću ga iz cipela
i izijema isto
Pa jevem ti sta je ovo vise no bez dejvisa puni klivlend, atlanta u odlicnoj formi kod kuce ponizavana id klipersa bez pola i grifina, wash dere sarlot, deandre dzordan bacanja 4-4 JE L ME JEBE NEKO STA OCETE VISE STA
kako igra tarens jones, steta sto ga retko kad ima..u kladionicama
E da detroit sakramento 66 u prvoj cisto da useru odma, svaki tiket mi jebe posebna nerealna situacija hah evo deandre 5-6 bacanja IDU LI BOLJI DANI?
stvarno se nerealne stvari dogadjaju trenutno
KO IMA NOVCA NEK ODIGRA ATLANTU NA LIVEU, VRATICE SE KAO PROTIV MILWOKIJA