Кладионица

1. Ja danas stavljam Celzi,Sahtjor,Viljareal i Partizan..Partizan mi je najveci fiks,u Mocartu 2.25 kvota,kad ce opet da se zajebu da daju toliko,jeste teska utakmica,ali i 0-1 ce biti dovoljno...Celzi isto 1 za 1000e :)

2. Nešto čisto sumnjam da su se zajebali. Mafija je to.

3. Ливерпул - Блекпул 1 и 2-3 гола
    Дортмунд - Бајерн 2+ прво
    Севиља - Атлетико гг 3+

4. И Ливерпул га управо примио... Невероватни су.

5. У јеботе!Срећа па сам био спречен да играм , иначе бих ставио Ливерпул мртви на тикет....али има цело полувреме , свашта мође да се деси...

Па , да видим шта је остало па да ставим нешто на папир...

6. Податак да Палермо шиба све редом у гостима, најбоље сведочи о томе какво је време дошло. Не знам какви су ово резултати, стварно.

7. Ja sam skenjan/sokiran rezama u poslednje vreme. Ne moz' kurca nabosti. Stara fora Marfija - kad odigras, nece. Cim ne odigras, a kazes sta bi igrao, tako i bude. Jeb'o te tata, Marfi.

8. Eto,jebem ti liverpul da ti jebem liverpul.

9. Бохемианс - Шамрок 1-Х
    Лејтон - Брентфорд 1-Х
    Порт Талбот - Ланели 1-Х

Ово ако изађе .... било би баш лепо.....

10. Нешто с' ногу чисто да се узме неки динар...

Енглеска у19 - Албанија у 19 1
    Индонезија - Уругвај 2
    Србија - Естонија 1
    Андора - Македонија 2
    Молдавија - Холандија 2
    Шпанија - Литванија 1

11. Ја да се похвалим да сам пао на наше за 1000 леја (250 евра). Да ме пита човек што сам их ставио, немам појма. :)

12. НМФ, знаш како каже стара српска пословица: "Никад не играј на Србију на кладионици."

13. Пеки,

Да ме пита човек што сам их ставио, немам појма. :)

Џанки,

1000 леја

14. Примећујем да сте затајили с Вукајлијашким тикетом откад мене нема, па ево да покренем поново:

Србија - Куба бх1 (1.7)

15. To je kec ali 6 puta. Da ih ugazimo kao sise emigrantske.

16. E Peki oće biti neka analiza NFL-a? Da sastavimo neki sistem kad već pogađaš 90% pa da uzmemo svi neku lovu. :)

17. Без хендикепа, тако се пише у Моцарту. Дајте нешто па да се повадим за ове наше.

18. Двајт, биће ваљда.

19. Oд мене за сутра:

МТК-Капошвар 1 1.95

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.