Pa vise clanova je vise potencijalnih VIP clanova. Iz price nekoliko likova koji se ovim bave,niko nije ostao bez zarade ukoliko ima clanova, pogotovo ako dobro pogadjaju..
Uostalom,ako ne ide, uvek mogu da kazem PERMANENTLY DELETE PAGE ;)
Ja sam i to hteo "kao siguricu" da stavim, mala kvota. Ne znam kako nisam, valjda sam zurio da sastavim tiket, pocinjao mi Shamrock. I UVEK kad stavim neki par daj da povecam kvotu, ovo ulazi sigurno, na njega padam :)
Барселона - Арсенал, можда, знам да је тада голману дат црвени картон и било је 0 1 на полувремену а 2 1 на крају, за Барсу наравно.
Сутра су оба тиме осакаћена неиграњем битних играча, биће занимљиво видети ко ће се боље снаћи. Ако Челзи буде играо бункер као против Барсе мислим да им Бајерн не може дати гол за 90мин. Е сад, ако се отворе биће свашта, надам се и унапред радујем занимљивој утакмици.
Едит Газимудо, где нађе да правиш то сад кад су првенства готова, чувај снагу за тамо негде септембар..
Leman dobio crveni jer je oborio Etoa na ivici sesnaesterca, pa ga je na kraju Beleti turio kroz noge Almuniji. Tako bese valjda.
Да, Ларсон ушао и направио шоу са две асистенције за оба гола, лудница општа бејаше ономад.
Osim VIP-a i eventualne dobre volje, ne moze. :)
Onda nam ne preostaje nista nego da budemo dobri i da se procujemo.
A sta dobijate sa tim ako se procujete? Vise clanova, ok. Ali sta vam znace clanovi kad nemate zarade?
Pa vise clanova je vise potencijalnih VIP clanova. Iz price nekoliko likova koji se ovim bave,niko nije ostao bez zarade ukoliko ima clanova, pogotovo ako dobro pogadjaju..
Uostalom,ako ne ide, uvek mogu da kazem PERMANENTLY DELETE PAGE ;)
Kakve su vam prognoze za sutrasnje finale? Sta kaze strucno osoblje grupe? :)
Bayern dobija 100%
Rezultat 3:1 ili 2:1
Bajern ubija boga u autobusu.
\o/ Metalika. 'AJDE SEPI, DETE TI JEBEM!
Nase prognoze za sutra mozete pronaci na stranici :) Objavicemo verovatno veceras.
I da, prvi tiket nam je prosao, doduse bomba nesto ne ide :(
Jebem ti Beštiju raspalu, zar tim koji je prvi u ligi moze cetiri utakmice u gostima da izgubi?! Pu majku im retardiranu, a gle sta sam sve poklopio:
Shamrock - Drogheda 3+ 1.65
Altach 2 2.45
Polten - Lustenau D1+ 1.17
Boulogne - Monaco X2 1.60
Troyes - Amiens 1 1.30
Le Man - Arles 2-5 1.35
Sligo - Shelbourne 0-3 1.35
Dundalk - Monaghan D1+ 1.27
Bohemians - Derry 2-5 1.45
Limerick - Athlon D2+ 1.50
Universitatea Cluj - CFR Cluj II g2+ 3.70
Kvota ~280
I jebena Bastia usere tiket, na nju igrao X2.
Evo šta mene naguzi
http://www.dodaj.rs/f/1f/5B/353mWkQX/capture.png
Ja sam i to hteo "kao siguricu" da stavim, mala kvota. Ne znam kako nisam, valjda sam zurio da sastavim tiket, pocinjao mi Shamrock. I UVEK kad stavim neki par daj da povecam kvotu, ovo ulazi sigurno, na njega padam :)
Ovaj Lustenau sam zadnji stavila. Jebala me kvota u dupe.
el celze iz dvojke u jedan sutra?
obrnuto javio, obrnuto :)
el tako?...:))
jednom sam stavio 2 soma dinara na finale lige sampione...soma iz 2 u x, i soma iz 2 u jedan...
jebes mi mater ako znam ko je igrao, ima tome 4, 5 godina...
znam da je bilo 0-1 poluvreme i na pocetku drugog sudija da gostima crveni i penal za domace...
i dodje u kec...
el zna neko koja je utakmica bila?
Барселона - Арсенал, можда, знам да је тада голману дат црвени картон и било је 0 1 на полувремену а 2 1 на крају, за Барсу наравно.
Сутра су оба тиме осакаћена неиграњем битних играча, биће занимљиво видети ко ће се боље снаћи. Ако Челзи буде играо бункер као против Барсе мислим да им Бајерн не може дати гол за 90мин. Е сад, ако се отворе биће свашта, надам се и унапред радујем занимљивој утакмици.
Едит Газимудо, где нађе да правиш то сад кад су првенства готова, чувај снагу за тамо негде септембар..
Да, Ларсон ушао и направио шоу са две асистенције за оба гола, лудница општа бејаше ономад.
Arsenal Barsa?
Leman dobio crveni jer je oborio Etoa na ivici sesnaesterca, pa ga je na kraju Beleti turio kroz noge Almuniji. Tako bese valjda.
e to, barsa arsenal, kurac 4,5 godina ima tome 6 godina....
2006 je to bila tacno