Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uvek volim da se hvalim kada prođem tiket:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1151841-982
A za danas ću da odigram:
Rize - Adana - 1 (2.10)
Paide - Narva Trans - ds 1X (1.90)
Sepapah - Esteglal - Tm1 2+ (2.15)
Bra`o ljakse, bole te kurac :)
Girona - Viljareal B X @3.25
Ovo isto viđah u Presu danas :)
Nismo prepisali, ovo je nas predlog nakon krace analize :D
Ne rekoh da ste prepisali, bre, nego samo dima isti u Presu :)
Tako je, Selenijum. I ponekad slušaj šta postavljam ovde. U principu (osim kada sam izuzetno neraspoložen) pogađam 85%, kao što si imala prilike uveriti se poslednji put kada sam od pet predloga za tebe omanuo samo jedan gde je bilo 0:0...:)
Ja kakav sam baksuz odabrala bih pola tiketa sa tvog i u toj polovini bi bio taj što pada :)
Bra'o Ljakse, bra'o. Ali što si ubo ono 2-2, jeb'o si mu kevu. :D Marveluse, ja sam baš to odigr'o, ali nisam gledao taj tvoj predlog, sad sam tek video pošto sam se vratio iz kladže. :) Vrlo moguće... A ovoj Đironi iako trebaju bodovi za opstanak, ja sam ipak metnuo x jer kvota na domaćina nije bila 1.90! :D Kakva inteligentna teorija. :) A da, i vid'o sam da Viljareal B uopšte nije loš u gostima, pa me je i to navelo, iako njima ne treba ništa, oni su na sredini tabele, ali nema veze. Opasno se razmišljao da li da stavim sve živo na Majami večeras, kvota je 1.30 i nešto, ali onda pogledam, dobitak bi mi bio bednih 600 kinti na ulog od 2 soma. Koji će mi to kurac... A inače da imam neku ogromnu kintu, bogami bih stavio.
Grifine, imaš li neko mišljenje o tome da li će na tekmi Bešiktaš - Galatasaraj doći više od 148.5 poena, ili manje? Lomim se oko toga jer nameravam da odigram više. Poslednja dva susreta su završena 74:65; 72:81. Pitam te jer znam da ti to redovno pratiš, pa kakav je tvoj osećaj? Znam da je zajebano prognozirati koševe. Pa, ipak?
Moj ti je predlog da odigraš dvojku bez hendikepa na Galatu jer Bešiktaš vodi 2:1 u seriji a Galata je realno jači tim. Kvota dole kod mene u Sokeru frapantnih 2.40! Ja sam to ispratio, a ako hoćeš poene da igraš, predložio bih ti preko jer Galati treba za opstanak a Bešiktašu da završi seriju, koliko ja znam. U svakom slučaju, trebalo bi da padne dosta poena, mada ne mora da znači. Trebalo bi da se igra na 3 dobijene, mislim da sam tako video u onoj dopuni. :)
Zašto uvijek naglašavate bez hendikepa? Valjda je logično ako ne napišeš sa da je bez. Samo me zbunjujete ovuda.
Zašto uvijek naglašavate bez hendikepa? Valjda je logično ako ne napišeš sa da je bez. Samo me zbunjujete ovuda.
Obrnuto Sele. Kad napises samo 1 ili 2, podrazumeva se da je sa hendikepom. Milion puta tako pao u kladzi. Od tad, naglasavam da je bez hendikepa. :)
Zato što sam se 9 puta zajebao, te igrao bez te naznake, pa mi je onda prošla tekma, ali ne i tiket. Jer sa naglaskom bez hendikepa, tvoj tim ne mora pobediti sa tom naznačenom razlikom, već može pobediti i sa pola koša razlike.
Danas izuzetna ponuda. Jedva se nekako odlučih na ovo, za 50 dinara:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3301889-983
Imam zlojavu, Rizespor 2-1. Ko je lud, nek trpa :) Pocinje vam za 10 minuta!
A što ste naopaki :)
I'm back.
Nije me bilo 6-7 dana,vidim da su neki dosli do finih para,svaka cast.
Mene nije bilo 10 dana :))
i da...jutros mi javio ovaj lik
Velez - Gosk 1 4.60
Al ovde vec blokirano....
Rizespor bi pobedio kad bi ovi imali 4 igrača manje. Nikad više na turke!
Grifine, ovo će da prođe, a?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2567729-983
Vi još igrate kladžu ...
'Bem te živote,pa odmorite malo do avgusta :)