poslednji takmičarski mečevi mečevi Portugala:
Portugal - Island 1:1
Portugal - Austrija 0:0
Mađarska - Portugal 3:3
Poljska - Portugal 1:1
Portugal - Vels 2:0
Portugal - Francuska 0:0
Ako izuzmemo meč Cigana i Mađara može se videti da je Portugal jako čvrsta ekipa, koja ne daje puno golova, ali ni ne prima mnogo, uglavnom su mečevi išli na 0-2 gola.
Ako pogledamo švajcarce, svi njihovi mečevi su od 0-2. Dakle, imamo dve jako čvrste selekcije koje daju malo, ali i primaju malo golova i ti odigraš gg3+, pa jebote.
Jesi li gledao EP i video kako igraju jedni, kako drugi? Još se ovima znalo da ne igra Ronaldo. Mojne me zajebavati, krajnje je idiotski odigrati tako gg3+ u takvom meču.
Portugalci su u kvalifikacijama znali da naduvaju nekoga tipa 7-0 ili 3-0 ali to su poluselekcije poput Estonaca i sličnih. Od iole krštenih selekcija (učesnika EP primera radi), 3+ su igrali samo sa Mađarima i Belgijancima koji su izrazito, izrazito ofanzivne selekcije, primera radi, Belgijanci su na malo kom meču dali manje od 3 gola.
Švajcarci dobili Moldaviju 2:1, od Belgije izgubili 2:1.
hej hej salence o/
da li su jebeni bugari realni
kako mozes bugare i realno da stavis u istu recenicu da ne kazem sekvens?
Nederlanđani i portugalci po 20 šuteva imaju, pa dajte po gol majku vam jebem.
Francuzima samo da se najebem majke
Pederi 51 šut imali pa majku vam jebem u pičku ja kaže Nani hoćemo da osvojimo SP, osvojićete vi 7 dana vrtenja na mom kurcu.
I holanđani isto, mrtvaci neće ni na SP ići.
jebote ja imam keca na bugare da bi imao uslov za neki nefudbalski tiket, bolje što nisam pratio uživo lolo
Portugalci
Nasisajte se kurcine nama kladionicarima vukajlije
Jebala vas ta evropska titula i Ronaldo picketina usrana sto ne igra.
Toliko.
Alo bre
27 suteva 4 u okvir.
SIPTARI 8 SUTEVA 5 U OKVIR I 2 GOLA
ko je igrao na portugal taj je čovek ranga glasač DJB
Igrao sam gg3+
pa, dobro, nisi baš glasač DJB ali ni to nije neki premudar tiket IMHO
Told ya. :D
Ma belgiju igrao 2-2 i 3+
To proslo
Reme igra kladžu samo pred dodelu Oskara, kategorija Best Cinematography.
Igrao sam 3+, 2.5 kvota, ali sam znao da na 2:0 samo Portugal može da mune gol, šiptare bole kurci.
A koj kurac se desio pa ovaj dobio zuti i odma posle drugi
gg gibraltar grcka 3.95.uz bugare 3+ jedina dva pogodka.od mnogo tekmi.
sve je to dobro.sacu da dobijem 450 soma.
greska,417 soma
poslednji takmičarski mečevi mečevi Portugala:
Portugal - Island 1:1
Portugal - Austrija 0:0
Mađarska - Portugal 3:3
Poljska - Portugal 1:1
Portugal - Vels 2:0
Portugal - Francuska 0:0
Poslednji takmičarski mečevi Švajcaraca:
Albanija - Švajcarska 0:1
Rumunija - Švajcarska 1:1
Švajcarska - Francuska 0:0
Švajcarska - Poljska 1:1
Ako izuzmemo meč Cigana i Mađara može se videti da je Portugal jako čvrsta ekipa, koja ne daje puno golova, ali ni ne prima mnogo, uglavnom su mečevi išli na 0-2 gola.
Ako pogledamo švajcarce, svi njihovi mečevi su od 0-2. Dakle, imamo dve jako čvrste selekcije koje daju malo, ali i primaju malo golova i ti odigraš gg3+, pa jebote.
Jesi li gledao EP i video kako igraju jedni, kako drugi? Još se ovima znalo da ne igra Ronaldo. Mojne me zajebavati, krajnje je idiotski odigrati tako gg3+ u takvom meču.
Portugalci su u kvalifikacijama znali da naduvaju nekoga tipa 7-0 ili 3-0 ali to su poluselekcije poput Estonaca i sličnih. Od iole krštenih selekcija (učesnika EP primera radi), 3+ su igrali samo sa Mađarima i Belgijancima koji su izrazito, izrazito ofanzivne selekcije, primera radi, Belgijanci su na malo kom meču dali manje od 3 gola.
Švajcarci dobili Moldaviju 2:1, od Belgije izgubili 2:1.
Krajnje nerezonski potez igrati gg3+.
Četiri para sam odigrala pa neka bude da ti ide četvrtina mog dobitka za ovu pomoć. Dijeljenje četvorke nulom je beskonačno, ali... :D
Ak' je četvrtina, onda je 0/4=0, ali nemam ništa protiv tvoje računice. :D