belorusi opet izjebali francuze.secam se senzacije kada su ih dobili u gostima.u poslednjih 5 tekmi.2 neresene,2 puta francuzi,jednom belarusi.kada su ih dobili belarusi,isto bilo na pocetku kvalifikacija.
mora brate nekada i da se igra nerezonski.da je sve tako kao sto kazes,svi bi milje dizali dnevno.
Zamisli da se ovaj razgovor vodi u filmu. Ispred kladionice, posle par piva. Baš bi bio nadrealan, ali lagan-imao bi smisla... kad bi ti nastavljao rime. :D
-lopta je okrugla
- ne potcenjuj underdogove
- igrali su sa previše respekta
- a jbg igrali su na sve ili ništa
- a jbg podlegli pritisku
- a jbg nisu baš severni irci tolko loši
hahaah sere mi se od toga "lopta je okrugla", bolje je reći nešto tipa glasaću za radikale na sledećim izborima, manji blam jbg
e džanki aj ne prosipaj te tarzanijsko urbane fazone, već vidim da lajkuješ objave tarzanije ko lud, ako budem saznao da si još tipa glasao za Radulovića il tako nešto, ideš na of listu na fejsu
mozda veceras hetafe.nisu dobro krenuli sezonu,al vidim da su pojacali tim starim iskunim kukama,pa kapiram da hoce da se brzo vrate u primeru.doduse,imaju i jednog od brace scepovic.sve u svemu.tri neresene na pocetku sezone.moraju nekog i dobiti.jos i dobra kvota.na golu alkokorna nase gore list.i ako se neko seca beka nelsona sto je pikao za betis.
e,sad,ako me ne proda jedno 50ak tekmi,uzecu 14 soma na 20 dinara.
realnost level beskonacno.
belorusi opet izjebali francuze.secam se senzacije kada su ih dobili u gostima.u poslednjih 5 tekmi.2 neresene,2 puta francuzi,jednom belarusi.kada su ih dobili belarusi,isto bilo na pocetku kvalifikacija.
mora brate nekada i da se igra nerezonski.da je sve tako kao sto kazes,svi bi milje dizali dnevno.
Pa Reme, ti treba da nastaviš rimu koju sam počela. A koja uključuju da i ti, kao i ja, dobijaš nulu. :D
Zamisli da se ovaj razgovor vodi u filmu. Ispred kladionice, posle par piva. Baš bi bio nadrealan, ali lagan-imao bi smisla... kad bi ti nastavljao rime. :D
Ništa od kladionice, to oću da vam kažem.
Lopta je okrugla pa je sve moguće, ništa više nije realno.
Neće para poštena čoeka i tako...
vesna dodao sam te na fejsu
Reče ona meni da sam nepošten...
Neće para nubare, to je prava izreka. Lijep pozdrav
hahaah sere mi se od toga "lopta je okrugla", bolje je reći nešto tipa glasaću za radikale na sledećim izborima, manji blam jbg
-lopta je okrugla
- ne potcenjuj underdogove
- igrali su sa previše respekta
- a jbg igrali su na sve ili ništa
- a jbg podlegli pritisku
- a jbg nisu baš severni irci tolko loši
-Sreća je bila na njihovoj strani.
-Morao je da igra Gravesen.
Itd.
e džanki aj ne prosipaj te tarzanijsko urbane fazone, već vidim da lajkuješ objave tarzanije ko lud, ako budem saznao da si još tipa glasao za Radulovića il tako nešto, ideš na of listu na fejsu
Sta sad kao vesna zna ko je gravesen
zhajk pa ti me poginu!!
mozda veceras hetafe.nisu dobro krenuli sezonu,al vidim da su pojacali tim starim iskunim kukama,pa kapiram da hoce da se brzo vrate u primeru.doduse,imaju i jednog od brace scepovic.sve u svemu.tri neresene na pocetku sezone.moraju nekog i dobiti.jos i dobra kvota.na golu alkokorna nase gore list.i ako se neko seca beka nelsona sto je pikao za betis.
e,sad,ako me ne proda jedno 50ak tekmi,uzecu 14 soma na 20 dinara.
realnost level beskonacno.
na kraju me hetafe izjebe za 14 soma.jebi ga...al dali su mi povrat 100 dindzi.sto je opet mogucnopst da se dodje do velikih para.razigravanje...opaaa
Jel ste uzbudjeni zbog vikenda!?
Evo moj za vikend
http://imgur.com/eGyRsMj
DA ŽAJK
Odličan tiket, kanarinac, pratim s 20 maraka.
Hahah, kanarinac, kakav autokorekt :D