Кладионица

1. Ja danas mećala:

Helsinki - 1 - prošla
    Inter Turku - 1X - prošla (ne znam šta me natjera da stavim i ovaj X, al dobro je što jesam)
    Bohemians - 1
    UCD - 1
    Đoković - 1

2. Videcemo sutra ko ce da pobedi, ja sam vas samo savetovao ko je uplatio dobice. :) aleksndre poslusaj me neces zazaliti!

3. igraj na argentinose

4. може ли макар један ваљани разлог?

5. ее, кад бих ја слушао сваког ко бане са неким (глупим) предлогом, давно бих оставио кладионицу...
    Argentinos Jrs 0 - 4 Lanus

добро, то на страну, надам се да се више неће јављати на теми, доста је и једног џанкија да имамо.
    за сутра, одиграћу на једном тикету свих осам парова, овако:
    Апоел - Зенит 1:2 (тачан резултат)
    Барселона - Милан 0-2
    Челзи - Бајер Леверкузен х-1
    Дортмунд - Арсенал Х2+
    Порто - Шахтјор 1
    Генк - Валенсија х-2
    Олимпијакос - Марсеј 0-1
    Плзен - Бате ПХ.

а други ћу мало озбиљније да играм, са неким већим улогом. качићу и то овде кад одиграм.

6. Мелани Оудин - Андре Хлавацкова 1 2.25

за сад само ово

7. Helsinki - 1 - prošla
    Inter Turku - 1X - prošla (ne znam šta me natjera da stavim i ovaj X, al dobro je što jesam)
    Bohemians - 1
    UCD - 1
    Đoković - 1

O, hvala kurcu pa prođoh i ja... Će da stavim kasnije šta ću igrati...

8. evo mog...

Apoel - Zenit X2
    Plzen - Bate 1X (jest da igra prepodobni mateja, al' nema veze)
    Čelsi - Leverkuzen 1
    Barsa - Milan 1
    Porto - Šahtjor 1
    Kazan - Dinamo Riga 1X

9. ајде џанки састави ми тикет ! неко ми рече да си прави маџионичар што се тиче кладионице : )

10. ма не бубам више парове, једино тенис кад је грен'слем или неки већи турнир, углавном синглови и дублови, трипл максимално...

11. ја не знам ни да нађем тенис у листи : )

нема везе саставићу нешто са ћалом

12. Danas će da mećem samo Barsu, Čelzi i Porto i će da uplatim cenera, pa šta bude.

13. па тенис није у листи, него у допуни :)

14. selenijum, ti si baš skromna... kad bih se ja mogao tako iskontrolisati, đe bi mi bio kraj...

15. видиш могуће да је због тога... : )

16. Buri, inače ni ja ne mogu, al eto da probam malo tako da se igram, a ne samo da lupetam pa ako prođe, prođe...

17. Ja napravih juce tiket,stavih Ruse 1,Malagu 1,QPR 1X,Rosenborg 2, UCD 3+,i imam jos nekih 4,5 utakmica,danas i sutra,sve male kvote,Inter,Man Utd X2,Plzen 1X,i jedino Genk 3+...na 200 dindzi,5500..cisto da se prate sva tri dana.Danas cu da izgrmim u Engleze nize lige,jeb'o LS... :)

Al' recimo evo sta cu igrati,bar jedan tiket.
    APOEL 2-3
    Olympiakos 1
    Dortmund GG
    PLzen 1
    i Genk golove neke,recimo 1+pp & 2+II...

18. Генк - Валенсиа 2
    Дортмунд - Арсенал 1
    Апоел - Зенит 2
    Виториа Плзен - БАТЕ Борисов 1

квота 16.45

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.