Кладионица

1. Начи Оли да бије Марсеја, начи Пантела да даје гол.

2. Nači soma jura na Pantelu brata?

3. Начи, Село, начи неверица. Како сам написао ово, оде квота са 3.00 на 2.65 на Оли хахахаха.

4. Nači, dodžavola. Nači ću morati nadžem barem dve novčanice marke soma jura. Odoh da vidim da li je Žeremi na programu vrste emesen pa da mu dojavim.

5. Начи, селена, начи обавезно. Ја идем јако на Пантелара, позајмићу и теби ние фрка, врсте проблем.

6. Ja odigrao:

Olimpijakos 1
    Zenit 2
    Valencia 2
    Bate 2
    Milan GG

I odigrao sam jedan na prvi gol 29- i 30+,al to cu ostavim ako prodje,mrzi me da kucam

7. Него, ша мисле господа о бету на Милан АХ 1.75 на 2.05? Или АХ +2 на 1.75? Ценим да ће Милан да им објасни неке ствари, а ако им не објасни, макар неће изгубити са више од два гола. Милан ће бити шампион Европе ове године.

8. ne znam šta će biti, jesam igro barsu, al' da neće biti kantanje kako kladionice pretpostavljaju -NEĆE!!! dobra opcija je i od 0-2

9. Данкан Фергусон

Милан ће бити шампион Европе ове године.

Aha, ali u fudbalu vrste stoni. :)

Mislim da će ih kaširati Barsa. Dobar je Milan, ali su midžeti za klasu iznad.

10. Па, јес, има и тога. Миџети јесу бољи, ал оно што каже Буренце... Неће дозволити они кантање. Сачекаћу још мало, али мислим да ћу узети ипак АХ +2 на 1.75

11. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1338-8960120-912

Naci ako me neko proda tipa inter,vrste kumara se nije odmorio od igre sa ribarima ima da bude skok s mosta tipa pesacki

12. ПАТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

13. ајде дајте неке предлоге сутра за лигу шампиона ?

14. Арсенал ми га ставио онако , посред , да ме пече .....

15. Ладно сам све омашио , трололо ....

16. nači promašaj na kladionici vrste samo jedna tekma... jebem ti zenit i sunce...

17. Epa momci, da vam se pohvalim. Milan X2, Olimpijakos 0-2, APOEL PX, Celzi PX, Genk 1X, Arsenal GG. I 3260 u plusu. :)

18. имао си среће са миланом :) браво свеједно

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.