Кладионица

1. Zatežem sledeće:
    Kamaz-Gazovik 1 @1.4
    PS Kemi-PK 35 2 @1.65
    Baltika-Himki 2 @2.55
    Bursa-Bešiktaš gg @1.67
    Servet-Lucern 2 @2.70
    Roma-Siena 1 @1.5
    Betis-Saragosa 1 @1.8
    Ukupna kvota: 71.71
    Uplaćujem 200 na ovo.

2. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3766518-914
    Kad malo bolje razmislim, uvek sam prolazio tikete četvrtkom i ponedeljkom; svake godine bar po jedanput.

3. Gazimudo
    Procena po nekoj statistici:

KOOTEEPEE - JIPPO iz 2 u 2, kvota 5,25. Finska 2. liga. Mozda iz 1 u 2. Sve u svemu 2

And the cock goes to - Gazimudooooo woohooo!

4. Ja mećala Dinamo, Alkmar i Betis. Garant ne prolazim.

5. Jeb'o me danski kup da me jeb'o odense

6. I ja alkmar dodao, jebo me on. Dodje ljakseu besiktas. Dobar mu tiket mislim da ce proci. I ja igrao hetafe al iz x

7. Opuco sam Dortmunda. Ovo ostalo ili došlo ili dolazi...

8. Ma cim se premisljas ne treba ga igrati. Ja kad god se premisljam i odigram sjebe me. Tako i za alkmar. Igrao sion, romu i betis i reko aj da dodam ova govna da mi povecaju kvotu

9. I Betisu ide. Mećala sam onlajnovski na Groningen, kvota 2.7, valjalo bi da ne dođe X.

EDIT: Jupi. Evo ga X. Sad moram navijati da bilo ko pobjedi.

10. Реко сам ти за овај Дортмунд. Зајебано је било.

11. Stuttgart-HSV 2-1,imam neki osecaj...:D

12. јеботе, аукурац. дош'о сам опет да вам се похвалим мало...
    данас у кладионици (не играм је више, бар неко време, због оног са лацијом) седим са друштвом, пијемо пиће, и упада лик (иначе је познат по тим својим дојавама), и каже: "људи, сион 1-1 и рома 1-х". и каже да му је пре тога прошао розенборг 2-1.
    два друга испрате са по сто динара, чисто ради реда, из зајебанције, а ја кретен нећу да прекинем свој пост и да послушам. јебали ме двеста динара и мој карактер. аупичкуматерину.

13. Najjace mi je bilo kada sam na ulici čuo lika koji priča telefonom o tome kako Piterboro dolazi 2-1,sigurna dojava,a ja pošao da uplatim neku drugu dojavu x-1...i to dvoje spojim na tiket,odigram sa 80 kinti...Uhvatim kvotu 125 i hteo sam sebi da odgrizem kurac što nisam stavio bar jedno 500 kinti...

14. E samo da se najebem majke rumunske onim mrtvim Brazilcima, pa da li je jebeno moguće, ma nek mi popuše jebali ih i fudbal i odbojka na pesku.

15. Baš htedoh da reknem da mi se identično sranje redovno dešava. Dođu mi svi fiksevi a puknem na jedini gol tip koji sam odigrao, najčešće 3+ i po pravilu za jedan gol.

16. Šone,u principu bi ovo trebalo da bude prolazan tiket,no kako idu rezultati u zadnje vreme,ne bih se iznenadio da pola tiketa promašiš.

17. Shone, ja se ne bih petljao sa liverpulom 3+. A za ajaks skoro 90% utakmica dolazi iz X, ja ću to

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.