Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
sta to treba da znaci deky je l te ps poslao ssta znaci to necu dugo jos kao
Pa šta me jebeš i ulećeš a pa nećeš ni ti još dugo
Edit: Vidi i budući pokojnik uleteo haha pa šta je ovo kako
ispade mi burito iz ruke na pod kupio sam ga za 2.99$ uz njega ide pepsi light i dzemovi oni mali
Izijema sam jednom vozio 400 metara sa više tačke u Ostružnici do dole u kladionicu ali nisam znao da je to on
Mislim da sam to već rekao al ajde
vozio si me deki vozio se mi istina!! sve sam kocio nogama kao odupirao od patos na suvozacevom mestu od straha da ne poginemo
Omg bio si pozadi
Kako je platio vožnju pušenjem kurca je li
ko je ovo na vrata jesi ti deki
deki je moj momak. Kada su se vinogradi moga oca zapalili on je pomogao da ugasimo plamen
Hahah arming to bre došo đavo po svoje!!!!
U kecelji sam nosio vodu plame gasio
https://timandjulieharris.com/wp-content/uploads/2017/06/death.jpg
Zavijem kecelju mokru na štap pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem
Je l' ima neko da prati sa mnom tiket sto prolazim:
BOSTON 2
MEMFIS -4.5
PORTLAND +209.5
NJUORLEANS 2
HOLIDEJ +16.5
10 maraka
Gospodin coakg imate osobnu poruku
Sto se raskurcao novicki odose svima tiketi vidim ja hahaha objbmti
A tauran princ rekord karijere kad se jurio belineli, sad belineli prangija presao fazon na poluvremenu i to sa povredom nekom a princ gorila 3 poena i cuti ako ako samo jebite dok god sam glupan jebeni
Ja ne znam odakle nama ovoliko para za kockanje
Ja vec drugi mesec vodim evidenciju koliko ulaz koliko izlaz, sad za koji dan cu da vidim za oktobar, septembar je laz jebena nema trika da sam toliko para imao nzm odakle al bitno je da se rola svaki dan