Кладионица

1. Tompson 7.5-

U pa ovo sam i ja predložio, računaj da si pao jbg

2. Koji minus jebem ti breee

3. Singliro Lids protiv Šefilda tura ga Bili Šarp u 2. minutu prevara sve do kurca.

4. https://i.snag.gy/8uEh7r.jpg

Kakva evrokupaska ekipa sunce ti ne jebem, ovaj trinkijeri lud

5. Preljep gol lidsa

6. Kakva evrokupaska ekipa sunce ti ne jebem, ovaj trinkijeri lud

Brat trinkijeri ostao bez tajsa i melija i doveo kvinsija i mitrovica hahaha

7. Sutira li brat tima iakd jebeno aaaaa

8. Rajt kapiram da ni trening nije odradio u bambergu i evo najbolji im je igrač, haha, popiša se po baskoniji već.

Nije to toliko preloša ekipa, fali im jedan centar kršten i bili bi sasvim pristojni jbg, ono sa žalgirisom i zvezdom tu negde.

I da se reše milera koji i ne igra i mitrovića koji... A jbg, mitar xd

9. ajmo kejsi ajmo ljubavi, nemoj ti da me izneveriš, kunem se u tebe

10. a nemoj to da radiš pls

11. ne može čovek jebeno da uzme pare na ovom govnetu, prokleto sam govno, opet samo na jednog padam

12. Pa trebao si riversa minus i uzeo bi pare :)

13. u dabogda ništa ne dobio do 2019.

14. Pa da me nisi poslušao za tompsona pao bi dvojicu, bilo bi ti lakše, eto opet jebem pošten narod xd

15. Ma kakav datome izgorela mu kuća minus je to kao... Pa rekao bih kao kuća ali je izgorela jbg xd

16. Pozdrav aleksandarkg ovde nacuo sam da tompson obecao je da za svaki postignut poen donira 1000$ pa eto po granici 20,5 uzeti svakako ovo (ovo se ne drkam stvarno je i ja sam ga uzeo plus vcrs xd)

17. DISCLAIMER za shomy23 i aleksandrkg igrati plus naravno, znam da bi vi u njegovim PATIKAMA bacali cigle samo da ne donirate kintu ali ne ide to tako, kad kog je ovakav neki dogadjaj ili akcija prangijaju takvi igraci ili timovi

18. coakg video granicu 7.5 na tompsona iz fenera i mislio da je to ovaj iz golden stejta pa brzo pozurio do kladionice da odigra plus i ovaj završi na 4 xd