Кладионица

1. Smrdljiva Rijeko puna si Srba sto kazu Splicani

2. Što brt sve lepo iz iksa

3. Majku ti Rijeko po sred picke jebem

4. Rajt debilčina, 9 poena u prvom poluvremenu i ostao na tome, jebene lične greške

A Plajs se poigrava sa Veselim i Melijem o majko božja anđeli s neba

5. jebem te usta coa sa onim kacenjem tiketa u 17:59

6. Brt minut pre toga sam ga i uplatio

7. Ne moze gore i el i le pa jbmti sta he ovo rajtu jevem mamu plajsu jevem mamu ahajaaamsaaaaaa

8. dornekamp i plajs izasli plus protiv fenera, u turskoj

nema potrebe da se bilo sta prica vise

9. Ju ju ja sad tek gledam fudbalske rezultate i vidim da mi i fudbalski ide, hahah, kakav naopak dan šta pričate vi

Kako ću da popušim kurčeganju na oba bez problema

10. Dumre nole i milan

11. https://www.rezultati.com/utakmica/WEBqYZzj/#detalji

ŠTA JE OVO ŠTA JE OVO MAJKU TI JEBEM ŠTA JE OVO AAAA

12. Lepo kažem da kretenčina crna ne ume da se kontroliše i da može da uleti u problem s faulovima, i odigram ga kao za kurac i kao za kurac jedini mi je plus na tiketu i eto na šta ću da padnem, pa da, klasika

13. Neću ni da pratim više jebe mi se jeb'o me robinson u usta baš

14. Mlatoni naći ću te u gradu ako dončić ne dobaci do 20!!

15. Ma ko je lud vise jebeno maaa ko je lud breeee

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.