Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
sta mislis, sta sam igrao xd
Nismo cak ni bili u kladzi nego kroz izlog gledali unutra :(
Jao kaži mi da je nešto tipa 1 i 2-5 da se ismejem onako od srca :)
Ali si lepo opisao sta cete vas dvojica raditi xd
Somi igrao gg3+ sig(sig)
Da, gg3+ je realnije, ali se nadam ovome
a stvarno bi bilo smešnije da je 1i2-5 xd
Ne bi bilo smesnije nego bi umro sada ali bi se somi smejao kad na kraju ostane 5 golova kao sto hoce. Eto vam ideje za lajv, dobra je kvota.
1i2-5 naravno xd
u stvari lazem, igrao sam samo 2-5 bez keca, sto je svakako jadnije
a i porto imam 2-5 lol
Haha jao jedva čekam da čujem za dogodovštine kad se nađete vas dvojica u nekoj kladionici, to će da bude cirkus.
A Liverpul ne ume normalno da pobedi, ili je minimum 3 gola razlike ili ne pobeđuju, u 3 pobede u LŠ imaju gol razliku +16
2-5 najbolja igra, em nije neka kvota, em često ne dođe
a dobro nije baš da ćemo stvarno sedeti u kladionici i ako se nađemo, ali zato znam jedan kafić gde četvrtkom i petkom sedi 80% kockara, a kafić skroz normalan inače ovako, gleda se EL, na gotovo svakom stolu tiketi, a okružen je sa 6 različitih kladionica (mocart, soker, brazil i olimp su vrata do vrata s tim kafićem, meridian i nisam siguran još jedna koja je tu) i dve kockarnice, ono u krugu od 30 metara otprilike je sve to
salah jebeni ima rakete u dupetu budiboksnama bombardovaće ih putin večeras
Ova gluperda od komentatora na rts-u se opasno lozi na liverpul mutavi
On se loži na Liverpul ko Coa na Salahovo dupe, ko zna koliko ga je puta spomenuo večeras
Jel ti to hoces da kazes da je kilogram peder?
5 engleskih klubova u nokaut fazi jebes ti i ligu i fudbal i sve
ja peder? ma nema šanse!