Haha taman posla, verujem da je on domaćin čovek, a gde može domaćin da bude peder.
4 engleska tima prva u grupi, jedino Čelzi drugi u grupi sa Romom, a i oni su imali isto bodova kao talijani. Ovo je neproverena informacija, nemojte da me držite za reč, ali može biti da su jedino engleski timovi ove godine osvojili više bodova od naših u evropskim takmičenjima
marselj salzburg 1. moze i golovi.kapiram da se nece mnogo cimati salzburg jer su sigurno prvi.marselj ima ambicije da dogura daleko u ligi sampiona za sirotinju.sigurnija mi je opcija cist kec.verujem da ce odmarati trener salzburga neke igraca.imaju laganu tekmu u domacoj ligi za vikend ,pa mu je to super varijanta da na obe proba neke nove igraca,taktike,kurce...
viteze nica golovi.sve je tu reseno,al verujem da ce nalozeni crnci i suplji holandjani igrati na golove.
vardar rozenborg 1x.nebitna tekma,a da ovi makar jedan bod uzmu.
nazidacu jos koju tekmu na ove i dobiti mnogo para.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
e baš sad to gledam koliko engleza u nokaut fazi, preterano nešto, nisam navikao
haha a šta mi pričamo o englezima može se desiti da budu dva srpska kluba u nokaut fazi ma ovaj fudbal je otišao DOVRAGA!
Haha taman posla, verujem da je on domaćin čovek, a gde može domaćin da bude peder.
4 engleska tima prva u grupi, jedino Čelzi drugi u grupi sa Romom, a i oni su imali isto bodova kao talijani. Ovo je neproverena informacija, nemojte da me držite za reč, ali može biti da su jedino engleski timovi ove godine osvojili više bodova od naših u evropskim takmičenjima
Ja sam prosao jebeno svi osik sitija 1+ prvo 1+ drugo i uzeo 2000 jebene hahaah tamam za nba placem,kako se moglo iskoristiti ovo jebeno aaaa
Ne igraju moris i braun trpajte na tatuma
Pratim
Ni mrtav ovo ne bi odigrao
Haahha
Razneo tatum vec prvi minut drugog poluvremena gg
Mizemi kenjati o boj bogdanu stagod al svaki put me je ispostovao kakav lik
Dajte ligu evrope
Posl kolo uvek lepo dan videli ste ls sinoc pa roknite slobodno posebno golove
A nba djavolja rabota nikad vise od 100din na to govno
ajde baš da vidim kako ćeš da rokneš slobodno golove eto da vidim
pa i prekjuče je bilo poslednje kolo lš pa kurčina do želuca!!!
marselj salzburg 1. moze i golovi.kapiram da se nece mnogo cimati salzburg jer su sigurno prvi.marselj ima ambicije da dogura daleko u ligi sampiona za sirotinju.sigurnija mi je opcija cist kec.verujem da ce odmarati trener salzburga neke igraca.imaju laganu tekmu u domacoj ligi za vikend ,pa mu je to super varijanta da na obe proba neke nove igraca,taktike,kurce...
viteze nica golovi.sve je tu reseno,al verujem da ce nalozeni crnci i suplji holandjani igrati na golove.
vardar rozenborg 1x.nebitna tekma,a da ovi makar jedan bod uzmu.
nazidacu jos koju tekmu na ove i dobiti mnogo para.
Zevezda, zorija, hofenhajm i atalanta kečevi to vam je milion bratijo
Jesi ozb stavio 100k ma zvezdu deki
Nzm kolko je to dobro al sama voznja kakva ce biti vcrs vredi plus ako dodje ajao
Uzeo na ruletu sa 2k što da ne stavim au kurac pa nek provoza lepo
Prošli vikend drug stavio 100k na CSKA keca 1,42 kvota bila lagano došlo ali fino je boje menjao HOĆU I JA TO