odigro sam danas sledece.
ајнтрахт двојку, воде 1:0
одензе 2-3 било 1:2
варесе кеца, води 1:0
бастију кеца води 2:1
и јебени волен нека швајцарска друга, од 2 до 3 и ладно прво полувреме 3:2. НЕ ВЕ РА
'Nači uđu li i Vest Hem i Malaga iz iksa k'o što sam prognozir'o a oni francuski majmuni umesto x-x, 1-x, ja ne znam više šta da radim na ovom svetu. Samo se nadam da će ti slepci dobiti na kraju da ne moram više da jebeno prokleto ziljavo pizdim i da se jebeno koliko-toliko smirim na koju sekundu! Aupičkumaterinu više!
Ne pitaj, rođače, poslednjih nekoliko dana sam puk'o jedno 4 somića. Veeeliki problem je u činjenici da nisam u ultra moćnom finansijskom stanju pa da me boli uvo, a i taman da jesam, ne bi mi bilo svejedno. Ma samo da se dokopam bar jedno 3 somića, videću da pozajmim od nekoga, i ćao sam sa kladžom do daljnjeg. Planiram da to skroz okončam, ali videću koliko je to realno, tj. kako će se odvijati situacija. Ma sve u svemu, katastrofa...
Ubacih nekakvu A. Coimbra ekipu da mi ispuni uslov! Još stavio na njih 1x, kvota 1.2 i oni me obore!
Ma jebem ti retardirane kladionice i njihove uslove!
odigro sam danas sledece.
ајнтрахт двојку, воде 1:0
одензе 2-3 било 1:2
варесе кеца, води 1:0
бастију кеца води 2:1
и јебени волен нека швајцарска друга, од 2 до 3 и ладно прво полувреме 3:2. НЕ ВЕ РА
Ђеш Швајцарце, они к'о да играју без голмана. :Д
А, бре, Лексо, јебале те анализе! Ево Ајнтрахт води 2:0. Пук'о сам. :Д
'Nači uđu li i Vest Hem i Malaga iz iksa k'o što sam prognozir'o a oni francuski majmuni umesto x-x, 1-x, ja ne znam više šta da radim na ovom svetu. Samo se nadam da će ti slepci dobiti na kraju da ne moram više da jebeno prokleto ziljavo pizdim i da se jebeno koliko-toliko smirim na koju sekundu! Aupičkumaterinu više!
Ја игр'о кец на Осасуну, ал' пук'о сам већ.
Kolko si puko grifine?
Ne pitaj, rođače, poslednjih nekoliko dana sam puk'o jedno 4 somića. Veeeliki problem je u činjenici da nisam u ultra moćnom finansijskom stanju pa da me boli uvo, a i taman da jesam, ne bi mi bilo svejedno. Ma samo da se dokopam bar jedno 3 somića, videću da pozajmim od nekoga, i ćao sam sa kladžom do daljnjeg. Planiram da to skroz okončam, ali videću koliko je to realno, tj. kako će se odvijati situacija. Ma sve u svemu, katastrofa...
E još Malaga da izjednači i super :)
Не дај се брате, биће пара, НЕ ОЧАЈАВАЈ, очекујемо турбо викенд и неке опасне дојаве са свих страна, веруј ми.
1:1, надам се да узе паре.
Etoo, i ja dobio nesto....
Će bidne nešto, ako Vest Hem izdura još devet minuta i ne primi gol :)
Sutra Kaljari-Katanija 2, 3.3 kvota i Atalanta-Kijevo 1, 2.25 kvota. Cini mi se da prvi igraju 3 za 3, a ovi drugi 4 za 4.
Kako igraju 4 za 4??? 0.o
Само дерите прљаву кладионицу.
Јел' неко ушао у ону групу на фејсу што се рекламирала овуда, ваља ли шта? Дође ми да направим то срање и да им се придружим..
To je tek sad otvoreno i to otvorio je neko odavde.
Hvala Sele za Vest Hem.
Znaci da ne rasipam ovih 620 sto imam.
Ceka se vikend.
Nema na čem Roso, nek sam nekome pomogla :)
Ubacih nekakvu A. Coimbra ekipu da mi ispuni uslov! Još stavio na njih 1x, kvota 1.2 i oni me obore!
Ma jebem ti retardirane kladionice i njihove uslove!
To sam ja napravio, uđi, ima pogođena danas.http://www.facebook.com/kurcemupicku
Lexa, tvoja?
Aj deli i ovde na pvt dojave.
Takodje, primam na pvt sve vrste dojava.