Кладионица

1. Gazimudo
    E sad dolazi i info LIVORNO - CITADELA 2-X

kvota je pala sa 15 na 5.
    al zato dvojka na poluvremnu je 5.25 a cist x 3.2 , ko je lud da roka prelaz.

Mada,cim su ovi vako oborili kvotu,nema od toga nista.

2. Прво уђите у групу.

3. Ajde bre Lexo nemo' ovoliko da jebavaš sa lajkovima ... sve tražiš da ljudi uđu u grupu, ajde bar nama vukajlijašima daj te tekme da odigramo ...

4. Auu što me jebete sad sa grupama, nemam facebook ..

5. Ja cu danas jedan dubl, srednji ulog..

Uniks - Lokomotiva Moskva ispod 150.5 (1.85)
    Tavrija - Metalurg 1 (1.50)

kvota 3.75

6. Pa ta "dojava" je ona što svi vi znate. Livorno 2-X... Samo ne znam koliko je to sigurno

7. Стварно, бре, људи. Договорите се за једну групу, па да сви уђемо, а не да се делимо у 100 група. И реално, боље да је затворена и да не навуче велик број људи.

Лексо, је л' то та дојава што си рек'о за данас? Има још која?

8. Danas moze da se pokusa Aston vila kec. Isti razlog kao i za vikend.

9. Барселона - Челзи ГГи3+
    Реал - Бајерн 1и3+
    Слобода - Раднички ГГ
    Удинезе - Интер ГГ
    Војводина - Јавор 1

покушај вађења после катастрофа викенда

10. A to Livorno 100% nije dojava, nego nečiji predlog. Igraju 15 protiv 16. Prvo što ti padne na pamet kada vidiš to je X. Nekome sinulo moglo bi 2-x i eto....

11. Morao sam da dodam Mareja i FLoru zbog uslova znaci...

Uniks manje od 148.5
    Tavria 1
    Flora 1
    Murray 2

12. Za ove što se prijavljuju za dojave na pvt:

Je l' vi mislite da će neko listati 10 stranica unazad da vidi ko je sve rekao da hoće dojavu na pvt?

Budite aktivni na temi,kad neko kaže da ima dojavu javiš mu se porukom i gotova stvar.

13. Барселона - Челзи ГГи3+
    Реал - Бајерн 1и3+
    Слобода - Раднички ГГ
    Удинезе - Интер ГГ
    Војводина - Јавор 1

Pazi se prvog para... Biće to skidanje nevinosti i mnogo zatvoreno, bar ja tako mislim...

14. Ljakse,ako ti prodje ovaj treci anonimni par, prolazi ti tiket :)

15. koj kurac sa uniksom, samo jednom dosli preko 148.5 .... a prva cetvrtina 51 poen...kako me nece ovaj basket strasno, prvo siena pa ovo...

16. ako ti prodje ovaj treci

Ma treći prolazi 100%, nego se brinem za preostala 3

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.