нисам ја ни очекив'о ништа од ове дојаве, ставио сто динара и везао са миланом, квота 40, ал' што ме јеба милааааааааан... јебемиматержабарску! прво за викенд, сад опет, мислио сам да не могу двапут за редом.
играо на 1000:
реал 1-1
милан 1-1
војводина 0-2
напредак 1.
квота 8. говна.
Hahaha, isto i ja sa Milanom vezao, isto za sto kinti... Ma opusteno Snoop,10 puta da padnemo, 11-i da dodje u plusu smo. :) Sto naravno ne treba da znaci da treba da nas jebes stalno. :D
Ja se plasim da se Realu ne dogodi Lion od pre par sezona. Povede Real 1-0, pucaju precke i stative, zajebavaju se svi redom,zurka na terenu, a Pjanic im ga mune u 117 minutu...
Ja se plasim da se Realu ne dogodi Lion od pre par sezona. Povede Real 1-0, pucaju precke i stative, zajebavaju se svi redom,zurka na terenu, a Pjanic im ga mune u 117 minutu...
Мени некако у сећању седамдесет и неки минут, ал' био је неки такав сценарио. Јеби га, кацу позери.
PA DAL JE MOGUCE DA JEBENO NE MOZETE DA DOBIJETE 9 RAZLIKE MAMU VAM JEBEM MRTVACKU U PICKU, JEBO VAS BENITO MUSOLINI U DUPE PEDERSKO, ZA 18000 SAMO VAS CEKAM DA DATE JEDAN JEBENI KOS INVALIDI PROKLETI!!
Dosta mi je više gubljenja.
Hoće li neko da mi pokaže put?
Kakav zahtev bednog čoveka!
Evo dokle sam trenutno stigao: želim da uplatim 20 dinara, a da dobijem 700.
игро сам 2 на немчуге и 4+ и аупичкуматерину!
O kakvoj sad dojavi zborite, koj kurac?
Ja mećem Bajern gg3+
Fora je što je pogodio 2 free dojave, jedan prelaz i još jedan prelaz uz tačan rezultat.
Izvinite svi.
Snoop, ovo ce izgleda da dodje iz 1-2 nego si se ti sjeb'o. :D
ma glupost...ajde jebenia velino pobedi sa jebenih 6 poena razlike da uzmem jebene pare....govna jedna zabarska
Tomi, izvini. Nisam imao nameru da zajebem. Rekao je iz 2 u 1, 100%. Krivo mi.
Na Italijane poslednji put sam sad igrao.
нисам ја ни очекив'о ништа од ове дојаве, ставио сто динара и везао са миланом, квота 40, ал' што ме јеба милааааааааан... јебемиматержабарску! прво за викенд, сад опет, мислио сам да не могу двапут за редом.
играо на 1000:
реал 1-1
милан 1-1
војводина 0-2
напредак 1.
квота 8. говна.
Izvinite svi, još jednom.
Hahaha, isto i ja sa Milanom vezao, isto za sto kinti... Ma opusteno Snoop,10 puta da padnemo, 11-i da dodje u plusu smo. :) Sto naravno ne treba da znaci da treba da nas jebes stalno. :D
Sad sam drugi put stavio dojavu. Prvu, koja je prošla, izgleda da niko nije uplatio. Više ništa ne stavljam.
bravo avelino KARAJ MAGARE U 3/4 19-2 BRE, samo nek sasari bije ove sa 20 razlike laganini!
Имам неки луд осећај да ће Реал-Бајерн бити 1:1 и да ће Бајерн да поведе голом Робена.
НАПРЕД НАМЧУГЕ ПРСКАЈ ПО ТУРСКИМ ПЛАЋЕНИЦИМА
AJMO SASARI DOBIJTE SA 10 IL VISE RAZLIKE
Мени некако у сећању седамдесет и неки минут, ал' био је неки такав сценарио. Јеби га, кацу позери.
Real dobija laganeza. Ne bih voleo, ali sigurno. Rezultat 3 ili 4:0.
PA DAL JE MOGUCE DA JEBENO NE MOZETE DA DOBIJETE 9 RAZLIKE MAMU VAM JEBEM MRTVACKU U PICKU, JEBO VAS BENITO MUSOLINI U DUPE PEDERSKO, ZA 18000 SAMO VAS CEKAM DA DATE JEDAN JEBENI KOS INVALIDI PROKLETI!!
Dosta mi je više gubljenja.
Kakav zahtev bednog čoveka!
Evo dokle sam trenutno stigao: želim da uplatim 20 dinara, a da dobijem 700.
Hoćeš dojavu? Hahah.