За сад имам само један фикс за викенд, 1.75 квота. Требало би да добијем још један фикс и неку дојаву до петка. Знама да овај фикс није нешто ал' ако затреба да се појача тикет, ето, сламка је сламка..
Dosta mi je više gubljenja.
Hoće li neko da mi pokaže put?
Kakav zahtev bednog čoveka!
Evo dokle sam trenutno stigao: želim da uplatim 20 dinara, a da dobijem 700.
Evo ti moji predlozi, dobitak soma.
Atletik Bilbao - Sporting 1&3+
Valensija - At. Mardid x
Skavolini - Siena >152.5
Kardemir - Fener x-2
Valensija - At. Mardid x
Skavolini - Siena >152.5
Kardemir - Fener x-2
Ako želiš da me upropastiš, upravo si to učinio.
Možda će samo jedno od toga doći, a možda ništa od toga.
Ne razumeš ti čoveka koji raspolaže samo sa 20 dinara, inače bi se drugačije ponašao: uprotivnom nikada, recimo, ne bi stavio iks na Valensiju - Atletiko Madrid... itd.
Ne razumeš ti čoveka koji raspolaže samo sa 20 dinara, inače bi se drugačije ponašao
Ja sam proćerdao 5000 i trenutno nemam kod sebe ni tih 20 kinti. Imaću tek sutra ono što mi ćale da za džeparac, tako da veruj mi da te razumem. Ja sam ti samo dao neke predloge.
A kad je gazimudo rekao da ce finale da bidne Bajern - Celzi smejali se grohotom pojedini! I sad ce bajern lagano da izgazi celzija i to mu dodje to.
Zbogom spanski cigani, zbogom price o sudijama,zbogom price o murinju i njegovim krivcima, zbogom price o mesiju , zbogom price o najvecem klubu na svetu..
Malo da rastereceno gledamo tekmu uz konstatataciju da je fudbal igra u kojoj uvek pobedjuje nemac :D
Mani me se. Kakva je to dojava za 700 din.
Reći ću ti ja dojavu!
Inače, volim da kukam.
За сад имам само један фикс за викенд, 1.75 квота. Требало би да добијем још један фикс и неку дојаву до петка. Знама да овај фикс није нешто ал' ако затреба да се појача тикет, ето, сламка је сламка..
Реал - Бајерн 1и3+
Слобода - Раднички ГГ
Удинезе - Интер ГГ
Војводина - Јавор 1
Хаха равничарски говнари, серем вам се у чернозем. А тачно сам осетио да ће ме неки наши сјебати.
Jel moze u inbox 1.75 kvota?
Јавићу вам у петак, реко ми лик да не спамујем баш, него реко да видим ко оће све.
Ако не прође наравно слободно пљујте, ја ћу њега и тако..
Daj dojavu. :)
Od danas igram svake nedelje po dva para na tiketu, 20 kinte ulaz i da gledam da kvota ukupna bude negde ovo 1.2, ne više.
Hoće li neko da mi pokaže put?
Kakav zahtev bednog čoveka!
Evo dokle sam trenutno stigao: želim da uplatim 20 dinara, a da dobijem 700.
Valensija - At. Mardid x
Skavolini - Siena >152.5
Kardemir - Fener x-2
'oces brzu zaradu,a?
Od uvek sam imao smisla za biznis i laku paru. :)
Valensija - At. Mardid x
Skavolini - Siena >152.5
Kardemir - Fener x-2
Ako želiš da me upropastiš, upravo si to učinio.
Možda će samo jedno od toga doći, a možda ništa od toga.
Ne razumeš ti čoveka koji raspolaže samo sa 20 dinara, inače bi se drugačije ponašao: uprotivnom nikada, recimo, ne bi stavio iks na Valensiju - Atletiko Madrid... itd.
Ja sam proćerdao 5000 i trenutno nemam kod sebe ni tih 20 kinti. Imaću tek sutra ono što mi ćale da za džeparac, tako da veruj mi da te razumem. Ja sam ti samo dao neke predloge.
Turi i meni u inboks ako može.
ВАЖНО ПИТАЊЕ: ако се кладиш на коначан исход да ли се рачунају продужеци? и ако се кладиш на укупно голова да ли се рачунају продужеци?
Не би' рек'о.
Ne računa se Davide.
е курац... нема везе
АЈМО НЕМЧУГЕ ЈЕБИ ТУРСКЕ ФЕНСИ ЦИГАНЕ!!!!1
Jebem im majku jagodinsku. Da su danas dobili Borac, sad bih dobio pare. Usao Real 1-1.
A kad je gazimudo rekao da ce finale da bidne Bajern - Celzi smejali se grohotom pojedini! I sad ce bajern lagano da izgazi celzija i to mu dodje to.
Zbogom spanski cigani, zbogom price o sudijama,zbogom price o murinju i njegovim krivcima, zbogom price o mesiju , zbogom price o najvecem klubu na svetu..
Malo da rastereceno gledamo tekmu uz konstatataciju da je fudbal igra u kojoj uvek pobedjuje nemac :D
p.s ocu ja to u inbox.
I ja reko Bajern tera dalje, svi mi se smejali!
MRSTE!
Dajte te dojave u inbox.