Кладионица

1. Šta vam je najsigurnije za sutra?

2. реал двојка и роналдо даје бар два гола. и јувентус двојка и арсенал гг. доста.

3. Ide to ali bez ovoga sa Ronaldom.

4. па можда мало и претера па буде 3, ал' и на 2 је фина квота. говнарко је онај, сад му меси бежи 4 гола чини ми се, шутираће к'о бесан да стигне.

5. Upravo, kad god je jurio nešto izgoreo je u želji.
    Neki Benzema, Beil vo no

6. Meni tu Juventus smrdi, uvek jedu govna u takvim mečevima, a i Malme nije za bacit' kod kuće.

7. Meni danas fixevi u sledeci:

Liverpul x2 i 2+, 2, 2 i 2-3...tacnije 0-2 ili 1-2 rez..moraju majku im jebem.

Juve 2i2-3, to ce lagano zabari.

Arsenal-Dortmund 1x i 2+, vrh kvota.
    Zenit 1, ruska zima, Benfika kita.
    Atletiko 1i2-3...

Jos pun kurac kombina, ali ovo treba igrati, ja da vam kazem

8. Atletiko 3+
    Juve 3+
    Real M. 2
    Leverguzen 1
    Arsenal gg3+
    Anderleht 2-4
    Liverpul 2-4
    Kvota 32.
    Puno srece svima koji prate zeli Shomy23tips

9. Galatasaraj 2, arsenal gg3+, atletiko x-1, real 2-2i3+, leverkuzen 2-3, juve 2-2.

Anderleht px, arsenal IIgg, liverpul 2&2-3, leverkuzen x, juventus 3-4, real 4-6.

Anderleht 2-3, arsenal 3-4, leverkuzen 1-1, liverpul gg3+, juventus sp2, real 2i3+.

Kvote 210, 315 i 85.

10. HOUSTON ROCKETS-SACRAMENTO KINGS 2 2.75

zahvalite mi u ponoc
    zahvalite mi se u zoru
    dobro znate da nikad ne spavam
    i kada sam u guzvi

11. AAA JEL JEBENO MOGUCE DA NIJEDNA NASA TELEVIZIJA NE PRENOSI
    ARSENAL - DORTMUND. POBITI GAMAD MOMENTALNO!

12. бољи андерлехт игро сам кеца ња њи, ал митар шта је промашио начи...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.