Кладионица

1. Koja je ovo poslastica na tanjiru

2. Pa nije poslastica, slano je xd

3. božićna poslanica patrijarha irineja xdd

4. Ma gurmanski hleb, poslastice se ne vide xd

5. Pa poslastica je sve sto pojede sa slascu jeli

6. Pa ne jedes sve sa slascu valjda

7. Pa ono sto jedem to je poslastica :D

8. Poslastica je bajadera ili koh

9. Serafan 13.5 +
    Hikmen 12.5 +
    Feldin 10.5 -
    Higins 9.5 -
    Moerman 8.5 -

10. Koliko genijalan faul hahah

11. Je l' moze neko da prati uzivo statistiku Zvezdu?

12. Neko sigurno može hehe ova fora nikad ne dosadi. Ko te interesira? Ako si igrao Milutinova plus, takoreći već je došao, ako nisi, sjebo si se

13. Strelnieks ass 2,5 + i Printezis skokovi 4.5 +

14. Strelnieks već došo sa 3, Printezis 2 skoka za 5-6 minuta, solidni tipovi

15. imam milutinova 8.5 plus i 9.5 minus

znam, treba mi zabraniti ulazak u kladionicu

16. Solidne makaze. Znali su ovde Nikolas i Šomi da postavljaju takve tipove, recimo Nikolas na 8.5 plus a Šomi na 9.5 minus i da oba dođu (znači ubacio je 9 poena, Armine), ali to su bila neka srećnija vremena

17. Lecki, koliko skokova ima Printezis?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.