Kuku sad uđem na sokerov sajt i vidim neke pare na računu odakle bre kad ono povraćaj i vidim i drugi tiket, 7 igrača... Jao printezise sto ti bre majki jebem aaaaaa
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
3. A kako nemaš, šta, ne radi ti Evroligin sajt?
Ne, brt... Cekam njega i onog iz Armanija Poljak onaj...
5 skokova princ
Jos samo Tarzewski ili kako vec..
On 3 i 2 licne, na koliko je?
5.5
Ajde Rajte jebem ti majku
Evo ti ga planktone, a sad za mustuluk nesto xd
Hvala, Armine.. Imas tiket u prosecnoj vrednosti Tilmovih uplata ( znaci 20 din) :D
Samo da rajtu opsujem majku jednom, eto red je kad je samo on našao da zajebe, govnar.
Rajte, jebem ti majku sto puta što imaš bolji procenat za tri nego za dva poena i ostaješ na koš od prolaza. Eto tako, i sestru isto.
Neviđen sam baksuz evo skoro dva meseca.
Prva dva dana EL dva dobitna i onda kanal kanal k'o da sam rumun majku ti jebem ne izlazim iz kanala
Ko danas nije pao tiket ja nisam
Kuku sad uđem na sokerov sajt i vidim neke pare na računu odakle bre kad ono povraćaj i vidim i drugi tiket, 7 igrača... Jao printezise sto ti bre majki jebem aaaaaa
Milutinov +
Printezis jebeni +
Bjelica -
Tiodor -
Micov -
Serafan -
Plajs +
San Emeterio -
Pa ubiću se sad, još sam se zbog rajta nervirao jer je ovo sprdnja bila i zaboravio sam na ovaj
Nemoj da se ubijas sutra je novi dan a uvek moze gore
Ma bogat sam sad 100 dinara imam neću da se ubijem dajte nba pa ću pred zoru tamo
nemoj da se nerviraš zbog printezisa, tebe je "zajebao", ali nekome ko se bolje razume u košarku je sigurno večeras doneo pare :D
Haha solidna "lupi mi samar" spika
to su samo male šale upućene u pravcu Kragujevca :-))
T. Harris 18.5 +
G. Dragić 19.5 +
K. Porzingis 26.5 +
J. Teague 12.5 +
D. Cousins 27.5 +
I DE MO
D. Favors 13.5 +
J. Valančiunas 11.5 +
R. Hood 17.5 +
Cleveland 1
K. Kuzma 15.5 +