Predražinjo
Laki, ja lično nikad ne bih isplatio ovoliki keš odjednom, nego malo po malo. Mada ko zna šta bi tu moglo da bude, neko hakovanje naloga kao, i te fore... probudim se ujutru a ono krompirić u stavci balans :)
Meni su isplatili milion na kinu odmah a tiket kad od 4 milke su mi uplatili na račun, o mocartu pričam.
Нашао сам начиун на који ћу јурити милионе. Пар/непар голове на 20 динара. Вечерас ниже енглеске лиге, ни не гледам шта играм само рандом лупам, 1 200 000 данашњи излазак. гг
Ma na Olimpijakosove igrače samo minus rokam, neću da kidam živce više na gomna. Mada ruku na srce, Printezis me ispoštovao prethodnih sezona u 80% slučajeva, ali više ga ne stavljam na tiket.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Laki, ja lično nikad ne bih isplatio ovoliki keš odjednom, nego malo po malo. Mada ko zna šta bi tu moglo da bude, neko hakovanje naloga kao, i te fore... probudim se ujutru a ono krompirić u stavci balans :)
Meni su isplatili milion na kinu odmah a tiket kad od 4 milke su mi uplatili na račun, o mocartu pričam.
Kako si potrošio 5 miliona?
Tih 5 mil
Kako misliš potrošio?
Šta si dugovao pa vratio?
Kupio je kucu u arandjelovcu od tih para
Zaradi je kuću u Arabiji
Ko je još kupio šta od kladionice haha
Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k
Нашао сам начиун на који ћу јурити милионе. Пар/непар голове на 20 динара. Вечерас ниже енглеске лиге, ни не гледам шта играм само рандом лупам, 1 200 000 данашњи излазак. гг
Ko je još kupio šta od kladionice haha
Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k
paaa nije daleko od istine ali to samo prvih par dana
Nikada nisam dugovao jedan dinar
Dajte igrače za Evroligu, gde je zastoj
Kako danas evroliga o boze gospode ne mogu
Svi plus danas jebem ti leba
Da probamo ovako
N. Cole 12.5 +
G. Printezis 13.5 +
A. Moerman 9.5 +
Himki 83.5 +
M. Thomas sk 5.5 +
A. Hanga 9.5 +
G. Ayon 11.5 +
A. Goudelock 16.5 +
https://i.imgflip.com/1y5vf3.jpg
Hahahaha Shomy isto sam i ja pomislio
A znam da vas je poobarao u prošlom kolu, ali sad mora da vrati, zar ne? :)
A i odmarao je u Grčkoj pre dva dana
Ma na Olimpijakosove igrače samo minus rokam, neću da kidam živce više na gomna. Mada ruku na srce, Printezis me ispoštovao prethodnih sezona u 80% slučajeva, ali više ga ne stavljam na tiket.