Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Tiket 1
Malaga Eibar pp2+ 2.45
Lacio Katanija X-1 5.25
Lejton Jeovil 1 2.2
Valensija Osasuna 1-1 2.10
Oksford Sautend 1 2.50
Kvota 148
Dobitak 74
Tiket 2
Čelsi Svonsi 4+ 2.7
Barselona Kordoba Više golova I 3.05
Lacio Katanija 1i 2-3 3.15
Akhisar Antalija 2i3+ 3.05
Hetafe Atletiko Madrid 2 2.10
Juventus Milant t2 1+ dp 2.25
Kvota 373
Dobitak 186
Tiket 3
Hereford Teleford 2/1 26.00
Luton Barrow 4+ 2.50
Braintree Macleton GG3+ 2.05
Valensija Osasuna 1 1.40
Kvota 186
Dobitak 186
pa tu ce negde da bude kontam oko granice, al vise mi vuce na plus.
Probajte keca na Southport protiv Lincolna
gostima 9 ili 11 igrača nije došlo.
znaci fila 1 i atlanta 2 od nba...a sta cemo od tenisa...i da svaka cast predjosmo 20 soma postova...
ако ова малага добије ову утакмицу ја лично шаљем писмо УЕФИ да је намештено из 2 у 1. Оно је хаос како су они играли. Нападају цело полувреме и таман да шутну додају голману. И онда Савиола излети на голмана са још једним типом и гађа у гошу место да дода и да дају гол. Туга.
Fejže mene to baci sa tiketa... Jebem li im kevu špansku a u prvenstvo jebu odreda.
Izgubili su proslu u prvenstvu od poslednjeplasiranih.
ja odlucio da sacuvam pare veceras...eo da napisem sta bih igrao, da znam ako prodje da se roknem..
mallise - giraldi 1 1.85
philadeplhia - bruklin 1 1.85
minesota - atlanta 2 2.15
na 1000 dinara dobitak 7000
Dobili su reala 3-2 prije 2,3 tekme. Ojebali su Valensiju 4 0...
нек' дају говнари сад још један, да ми буде жив бар овај један тикет.
играо кеца на шпанске смрдљивце
лацио х-1
валенсија х-1
шебур пх
астон вила пх
халифакс 1-1 и
лутон 1.
квота 300!
опа, ето их говна.
ФМ, пиши пријаву за фифу, ту сам да помогнем :Д
Fejže evo me,jebaću im mamu. JEBENI PP2+ NISU MOGLI,NI DUDA ŠTO IDE SAM NA GOLMANA I PUCA SA DVAJES METRI,NI SAVIOLA ŠTO GADJE GOŠU!
никад нисам кењо намештено бла бла, ал ова је богами намештена. богами
Al što je najgore kažem sebi ae pičko igraj 1 i 4+ i ne skupim muda.
ма ја сам знао да ће буде голова, ал реко ово ми најисплативије. 1 и 3+ није била нека квота, и још се нисам ни узнемирио кад је еибар повео. капирао сам да ми то чак иде у прилог. међутим, они лагано омаше седамсто шанси. и сад као дали 3комада. е серем ти се у фудбал
ако халифакс да гол до полувремена и астон вила исто, може фешта да буде после, врло могуће да улети тикетић.
ma španci su to, cigani najveći, prodali bi kevu za dezodorans
ахахах 4 1 крај лоло не ве ра!
ne, nimalo nisu providni
I onda će:
"U početku smo slabo krenuli i primili smo gol na kraju prvog poluvremena. Dok smo bili u svlačionici ušao je trener i ispričao nam motivacioni govor o tome kako on ne prima platu a nas trenira i nas je to dirnulo u kurac i mi smo ušli na teren kao da nam slijedi smrt ako izgubimo. I mi smo sa teškom mukom dali 4 gola i jedva dobili protivnika sa 4:1."
EDIT: Na početku prvog :)
примили су на почетку гол, у 11 минуту.