Кладионица

1. пих оверијо и други. од 7 утакмица које су 2+ прво енглезе ја изаберем ову која одигра 0 1 прво...

2. MA LAGAo ne lagao,da iz 2-1 dodje
    sistem TOLE i u Španiji večeras prodje

3. Meni prošo lacjo 1 i 2-3. Al moram da čekam još 5 komada da prodju lolololo

4. Kakav sam magarac, sednem u kladionicu i jedem govna pola sata, i sastavim na kraju tiketić ove engleze 3+, 6-7 mečeva. Odem da uplatim, ne vidim da je počelo sve pre minut. Kad ono pogledam na rezultate....

5. Ja jesam
    Igrao sam Bredford-A. Vila keca i 3+ i došlo lololo

EDIT: Nešto me mnogo dobro krenulo, 3 dobitna od Nove imam, u plusu sam 4100 dindži

6. Tiket 2
    Čelsi Svonsi 4+ 2.7
    Barselona Kordoba Više golova I 3.05
    Lacio Katanija 1i 2-3 3.15
    Akhisar Antalija 2i3+ 3.05
    Hetafe Atletiko Madrid 2 2.10
    Juventus Milant t2 1+ dp 2.25
    Kvota 373
    Dobitak 186
    jedini živi tiket...

7. Nešto me mnogo dobro krenulo, 3 dobitna od Nove imam, u plusu sam 4100 dindži

Koliki ti je džeparac?

8. Ništa
    Vikendom radim,vodim zapisnik u juniorskoj ligi Braničevskog okruga u košarci,tako da mi je to jedini prihod
    Po meni pravedno, za 4 utakmice zaradim 1600 dinara,što mi je sasvim dovoljno za celu nedelju

9. Po meni pravedno, za 4 utakmice zaradim 1600 dinara,što mi je sasvim dovoljno za celu nedelju

Ја од писања записника имам само гледање текме за џабе.

10. Hahahah,pa ja i moj drug to radimo,a njegov ćale je trener u jednom požarevačkom klubu.
    A pare dobijamo od saveza,to je redovna dnevnica.

11. Taj ko ti ne da pare te zajebava,traži mu sledeći put

12. Ja danas u lajvu proš'o 4 5 eura :) Mogao i bolje, ali pička, tek kad pređem 10 15 eura, onda ću da gruvam. Za sad po 0,5 evra eura maksimalno uplaćujem :D

13. Vikendom radim,vodim zapisnik u juniorskoj ligi Braničevskog okruga u košarci,tako da mi je to jedini prihod

HAHAHAAH kraljevski :D

14. Ako džanki nije ništa igrao,bolje ni da mi nismo igrali...

15. Jebiga,snalazim se :D
    Bolje i to nego da uzimam od mojih,ionako ih muče krediti i ta govanca.

16. odakle tebi dzanki "pare" ?

17. Napisao sam Shekaa tamo tiket, videcemo dal je bolje sto sam ga uplatio il sto sam sacuvao 10e :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.