U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mi jemen Makarone!
@Dzankee Jeben ti je Galata...
Al ni Uniks nije za bacanje? :) Bice tvrdo, ali kontam da Uniks dobija...odigrao bih Uniks preko 67.5 al nema kod mene u kladioni...tako da pikam dvojku :) a kontrahendikep ne igram na ovako male granice
Arojo je potpisao za galatsaraj...
Preporucujem Golden State 1 1,7
Mi jemen Makarone!
Yeaaa!
-Probajte keca na Zvezdu u vaterpolu
-Real M. u hendikepu
-keca Belenenses-Sporting L( Sportingu B se ne isplati da se bore za prvo mjesto pošto ne mogu da uđu u višu ligu i nisu poveli 7 igrača) - Pad kvote na keca sa 2.38 na 1.57
-Panathinaikos-Platanais ( ovo mi reče neki čiča u kladionici što mi zna ćaleta pa reko aj da ispoštujem čovjeka, lololo)
-Budivelnyk-Banvit 2 ( to mi reče cura iz kladionice što radi, kaže igra raja ko luda dvojku, pa aj i ja da ispratim)
Eto, može neki kombo od dva tiketa :)
Прича се и да је двојка на Анталију сигурица , квота 2
Igra raja ko luda dvojku? Znaci kontra lololo :D Budivelnik suterska ekipa ako ih prosere dobijaju to... I da, Belennsnesnene pala kvota sa 2.50 na 1.30 tako da, sumnjivo dosta :D
http://www.dodaj.rs/f/3U/fn/3NsUnIKp/idemoooo.jpg
i eto na kraju ućera mi Sautend ... falio još jedan gol,a Turci danas gotovo sigurno dolaze.
Ništa do petka i do nove liste
nemojte se kladiti u max betu.najmanje kvote imaju.
Bogami Zhajk biješ ga ti opasno po ulozima, pauziraj malo...
Sad vidim da je na Uniks granica 140.5 pa meni je to plus kao kuca?
Evo tiketa za Cou i Fejsa :D lololo
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/541815_394623947298876_422760263_n.jpg
Nije moj tiket, da se razumijemo
Oko mi zasuzilo od kvaliteta fotografije.
Ma moram malo povratiti pare ... ova nova kladža koja se otvorila je nešto baksuzna za mene .Moram zvekniti sad za vikend nešto oubiljno,ali baš ozbljno ... jbg,kad me mrzi da gledam listu i ono kao "analiziram" ...
Šta vi predlažete ostali za vikend što se tiče fix-eva,a i golova 3+ ?
Da nisu manje kvote od 1.50
Neko je tu ranije pisao za neke zajedničke tikete,a to na kraju propalo.
Mogli bi stvarno da nas npm. 5, 6,a i više predložimo SAMO JEDNU UTAKMICU (bilo fix ili 3+ svejedno,a može i bilo šta drugo),ali ona koja nam dodje pri srcu,pri nekoj statistici ili prema bilo čemu drugom,a da je samo JEDNA ... ali vredna.
Aj ljudi ko boga vas molim
Mene mrzi,a i nemam toliko više vremena kao pre kad sam harao.Pa onda jednostavno
najlakše da prepišem odavde i zveknem i nek ide život.
SAMO FUDBAL
Ja ću moju u petak upisati.
Sjebaše me Tarner mentol koji nije mogao da utrpa bar 14 poena i Harden zver koji mete 31. Slepci.
oni turci iz 1-2.milan 4 +,majorka 2,mec iz x.dajte 30 dinara i dobite 90 ljada.
Odigrah
Zastal - Kahasol 2
Buducnost - Trijumf 2
Galatasaraj - Uniks 2
Ulog 1000
Dobitak 12000
Океј, ја се слажем за тај Вукајлијашки тикет. Сећам се да је чак један и изашо раније кад смо играли, али сви били преправили по једну текму, тако нешто и нико се није опарио, лол.
Арсенал - Шахтјор 1 (1.65) Жњи
Брага - Партизан 1 (1.85) бури
Спартак Москва - Челзи 2 (2.05) Лаки
Бајерн - Клуж - ГГ (2.00) јавио
Квота : 12.21
Дакле, званично је Вукајлијашки тикет изаш'о. Свака част свима! То што га нико није уплатио у оригиналу (осим Лакија можда?), то је друга прича. Ево, свечано признајем да сам и ја испао пичка, ал' добро, то сам платио са ове двеиљадетриста.
Но, шта је било било је, ко је изаш'о вечерас нек' ужива у парама, а сутра је нови дан, дајте предлоге!
Мој предлог - Лион - Бенфика 1 (2.10)
Ето га, па ако има добровољаца, да се договоримо за викенд нешто.
Oko mi zasuzilo od kvaliteta fotografije.
Ma nisam ja ni slikao, našao na netu.
Moj današnji. Ne verujem da ću pogoditi, ali 4/6 bi trebalo da dođu...
Videćemo, sve je stvar sreće...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1540-7592373-1047
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1229-4721660-1047
Evo moj današnji...