Кладионица

1. Juventus igra još jednu fantastičnu sezonu, ali zadnji poraz od Sampdorije u prvenstvu je pokazao da nisu baš nedodirljivi. Milan je u prvenstvu vezao četiri pobjede u pet utakmica ali je i dalje tek na 7. mjestu. Već su ove sezone Juventusu nanijeli prvenstveni poraz.

2. Evo igrao sam 2 čistu, ubiću te ako ne prođe :D

3. E cuo sam i ja za Fereiru, isto da je dvojka... Neki lik je vezivao juce u kladzi za 2 hiljade juce i danas, ceka Fereiru X2 i Juve X za fazon 170hiljada, ako sam dobro zapamtio..

4. де си игро чистака? на милана ил на лејкерсе?

5. Nek' nam je sa srećom Maloletniče :)

Fejse ispratiću X2 na Ferreiru

6. Kako se zove to X2 na mozzart kladioni?

Znam.

Staviću juve x2.

7. ја играм три голове и ове три двојке у систему 4 од 6, па куд пукло

8. Najjača je ova jutarnja euforija kad sastavljamo tikete. Pomislio bi čovjek prolazimo svi 100% :D

Ima jutarnja erekcija i jutarnja euforija lololo

9. само не улажите велике паре на ово моје, не бих да вас носим на души лололол

10. hahahaha maloletniče, ma uplati 100 dinara pa šta bude :) Ja mećo 1 marku, vaših 60-ak dinarčića

EDIT: Nisam te dve zadnje stavljao :)
    Možda samo iz onog tiketa izbacim keca na Juve

11. pa da mi bude krivo što je prošlo :D

12. Uhvatio sam Hjuston,Smita,Westa i Dzeningsa...na drugom tiketu me sjebala ATL i Lopez.

Za danas Golden State-Memfis 1 @1,7
    LAC-Dallas pH1 @1,85
    Orlando manje P
    .............................................
    Duncan vise
    Horfod/Smith vise

13. Maloletnice, jel se bodes u vejn?

14. Evo moja dva tiketa za danas

ovo najigranije utakmice pa sam samo prekopirao sa sajta, jebat im mater :)
    http://oi46.tinypic.com/ehmykw.jpg
    Kvota 46

http://oi47.tinypic.com/9apuyq.jpg
    i ovaj kao što sam nešto "razmišljao" i uzeo od fejsa X2 na Ferreiru pa ako padnem na nju da ga kunem lololo
    Ladno sam stavio Reala 1! Kontao 1 i 3+. I ne skontah ga lololo
    Kvota 11

Pljačkaj kladionice mater im u pičku blokersku!

15. Ako prodje,Maloletnik je u mogucnosti da kupi Vukajliju odma! Jel moze to,ili samo teoretski postoji mogucnost? beSHale,stvarno interesantan tiket.

Mogla bi Zvezda da se pogura danas,dvojcica.

16. Odigracu dvojke na Triumph, Kahasol, i Uniks danas za 1000. Dobitak 10 iljada

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.