Кладионица

1. Dosta sam ih pelješio ... imaju i oni dušu.
    Realno krenula loša godina,a evropsko me toliko sralo da to nije normalno ...
    VRAĆAJTE EVROPSKO PRVENSTVO

2. Жајки,на европско сам убо све укупно 590 евра од клаџе. Падао саму групну фазу на Оланђане све,ал онда су ме кренули прелази. Прво тикет од 130 Са Њемцима 5+,Чесима од 0-1 , и нека два фикса из пријатељских.
    И још се сјећам да сам убо на други тикет Шпанце дуплу кобеду и енглезе икс у икс. ово остало се леба не сјећам,ал знам да сам улагао по 10,15 евра.

3. Ja bolje da ti ne pričam šta sam ja sve pogadjao ... jedini promašaj mi je bio kad su Švabe pukli u polufinalu (tao nekako čini mi se) ali sve u svemu U VELIKOM SAM PLUSU tad bio.

4. Svabe nisu igrale finale...

5. Ја сам групну фазу све промашио,ал сам из спрдње одиграо да ће торес да буде најбољи стријелац са 5 еврића. Добитак 125,ја гледам финале,невера потпуна,скачемо ја и бураз по кући. А ја се спрдао са њим мамицу му.

6. Шека, зашто Барсу од 0-2 ?

7. Пазте што сам реко
    Атлетико 2и3+
    бетис 1 и 3+
    Барса 0-2

8. Одмарају скоро цијели тим,прву су добили 2 0 , нема потребе виђећеш...

9. Jel ima neko neku ideju/predlog za EL veceras

10. znači jedini ja juče "opelješio" kladionicu :D hahah :D
    Makaron izučava, Makaron razrađuje lololo

11. Nadjoh nesto na netu iz hokeja, ja ne pratim to, i ne igram,al ovo bi moglo da dodje posto je domacin bez 6,7 igraca koji su odigrali 15+ tekmi. Doduse i gosti su bez 2 bitna igraca.

AIK - Frolunda 2 2.4

Nije nerealno da dodje i ovako,posot se gosti bore za plej of, dok su ovi prilicno iznad zone ispadanja ,a podaleko od plej ofa

12. za sutra hokej slovačka liga
    kažu domaćin bez 10 igrača
    Martin-Piestany 2

A za subotu dvojka na Igokeu, nađoh na netu:

Split - Igokea

Igokea je trenutno najbolji tim u ligi ABA , prvi na tabeli sa 29 bodova.

Split će imati prednost domaćeg terena , ali imaju problema u timu ! Postoji neka vrsta trovanja hranom u timu , tako da su mnogi igrači bolesni i neizvesni za meč u subotu. U novinama se navodi da su:
    Subotić ( 8,8 poena u proseku ) ,
    Mimica (12,1 poena u proseku ),
    Krušlin (7,7 poena u proseku ),
    Princ, (9,5 poena u proseku )
    Sobin ( 9,5 poena u proseku )
    i Vujčić (13,0 poena u proseku ).

Kao što vidite Split ima problema sa centrima , dok kod Igokea najjači igrači su na tim pozicijama ,

Amerikanci Hammonds(11,5 poena u proseku )
    Edvardsa ( 9,9 poena u proseku )
    TIP H2 (+4.5) 1.85

13. Gde mogu da pratim povrede, stanje u klubu i ostalu statistiku vezane za timove iz aba lige?

14. Taj konacan ishod na hokeju je najgora moguca igra koja postoji....

Meni su danas sve 4 tekme Evrolige minus...ali iyabracu dve, i dodacu neki hokej golove...ili nba...

15. Ja mislim da CSKA ide u plus...trebalo bi Indiana da uzme nocas ....

16. Ima ona fora da svaki dan stavljas dobitak na 2-3 hokej utakmice 12.
    Ja znam lika koji je izracunao da ako krene sa 400 dinara, za 3 nedelje ce imati nekoliko stotina hiljada. Puko posle 4 dana lololo

17. Ja mislim da CSKA ide u plus

+1

18. Ja mislim da CSKA ide u plus

+2

19. Ne samo CSKA nego i Makabi i Kaha Laboral.

20. Može i Makabi al za Kahu nesam siguran...Uvek kad igram basket su me oni bacali...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.