Кладионица

1. Aj lepo ozvanicite predlog za vukajlijaski tiket, ja cu svoj predlog ostaviti veceras.
    P.S. Mislim da bi na tiketu trebalo da bude 5,6 tekmi. Znaci ako bude 10+ predloga, delimo to na 2 tiketa.

2. Neću vam kažem šta sam igr'o, baksuzi jedni. Ali dobijo sam besplatni espreso uz tiket, tako da do jaja!

3. то је лепо газимундо, ја немам још увек ал ми мирише онај свонси Х2. квота 2 17 у моцарту

4. Фејзбукманијак
    то је лепо газимундо, ја немам још увек ал ми мирише онај свонси Х2. квота 2 17 у моцарту

Jok bre, anzer - klermont G1+ :)

Elem, ortak kaze uplatio, na 300 kinti , isplata preko 5500

EDIT: Uplacujte na igokeu dok je hendikep jos 5,5! Ovi iz splita se potrovali, igrace ko lesevi, a mogu i ovako da ih razvale sa 10+ razlike!

5. Gost ce mune bar jedan

6. у моцарту квота 1.47 на то, ситна то квота

но није ни битно палим па остављам сутра пар до 2 сата поподне

7. Ako 'oće neko da proba, sitne pare: Sent Etjen - Tuluz , T.R. 1:2 kvota 15.

Neki lik je uplatio 10 000 na to, pa se lože po ovim dojavama. Ne znam koliko je sigurno, ali ja ću stavim 200 kinti, pa jebogati, šta bude.

8. Фејзбукманијак
    у моцарту квота 1.47 на то, ситна то квота

но није ни битно палим па остављам сутра пар до 2 сата поподне

U balkanbetu 1.6.
    Mozzart svakim danom sve vise propada, i balkanbet koji mu do skoro nije bio ni do clanaka, postaje bolja kladionica.
    Ok, nemaju avansnu uplatu, i internet proveru tiketa,al su im kvote postale mnogo bolje.
    Jednom je ortak uplatio isit tiket kao ja. On u mozzartu , ja u BB.. Njemu kvota oko 15, meni 21.. I to na samo 6 utakmica.. zajebi pricu.. moje pare u balkanu mi mogu doneti vise para.. nek se jebe mozzart sa njihovim fenserajima.

9. Fulam 1
    Cardif 1
    Šefild 1
    Čeltenem 1
    Lazio 1
    Mančester 1

100 din

10. Gazimudo, cenis Barsa +148.5? Ajd ispraticu :))

EDIT1: Sevastokratore, sta te konkretno zanima? Imam pun kurac sajtova, a i usao sam u par zatvorenih grupa na fejsu sa tim glupostima...reci sta treba

11. Danki, ako su mogli da se tovare sa Realom, koji uglavnom igra minus, mogu i sa olimpijakosom koji igra na kos vise.

12. Хах, шта би, паде квота на ове Французе на 9, из 2-1

13. GAZI, sta mislis Real ispod 156.5?

14. Gotovo, odigrah sledeće

Barsa preko 147.5 poena
    Real ispod 153.5 poena
    Sijena preko 158.5 poena
    Boston ispod 200.5 poena

Ulog 1000
    Dobitak 12000

15. Ma real ce ispod sigurno, i zalgiris igra solidnu odbranu.

16. Videcemo uostalom, Boston mi je under samo takav....valjda ce spustiti Hjuston ko N. Orleans preksinoc :)

17. Ја сам саставио 12.94 квоту.

Астон Вила - Саутемптон 0-2
    Норич - Њукасл 1Х
    Рединг - ВБА Х2
    Манчестер - Ливерпул 1&3+
    Арсенал - Сити 3+

18. Добар, само је мени Вила више 3+

19. Kako loš dan... Poslušam ljaksea na leverkuzen,jedini on ne da gol u prvom poluvremenu, Sloboda dodje pola koša ispod hendikepa,a ostale 3 se igraju...Bem ti kladionicu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.