Кладионица

1. Lele popadacu na ovu Evroligu samo tako...sve kontra granice

2. neka neko objavi u citatu sto je sve do sada skupljeno

3. Норич-Њукасл 1 2.25
    Фулам-Виган 1 1.95
    Евертон-Свонси dp2+ 1.95
    Тројес-Лион 2 1.85
    Мидлзбро - Вотфорд ГГ 3+ 1.80

Може све, само ми овај Норич несигуран јебемлига. Ја бих ту пре Х2, лепа квота 1.6

4. Jebem ti i Evroligu i sve u pičku lepu materinu jebenu!

5. JEBENA BARSA I OLIMPIJAKOS NE MOGU ZAJEDNO DA DAJU 36 JEBENA POENA, A DALI SU 13 ZA 2 MINTA. STO ZNAI DA NE MOGU 24 POENA ZA 8 MINUTA, KAKVI INVALIDI. ai padoh na sijenu za 1 poen jebote

6. Norič siguran leb mu jebem!

7. ajte još 1 par mi dajte!
    Ja takodje predlažem Barsa B Kserez 1i3+
    Momci jebu,svaku po 3 zabiju!

8. Uhvatih Reala i 1 i H2. Jebace im Zalgiris majku kad budu tamo igrali :)

9. Bas je bilo sudjenje za Real...

10. Momcovi odigrao
    Everton Dp2+
    Čelsi 3+
    Fulam 1
    Barsa B 1i3+
    Lion 2
    Norič 1

dajte još nešto da dignem kvotu jebemliga

11. Ja Sijenu uhvatim, i to bas za 1 poen i obore me jebeni invalidi koji 2 jebena minuta ne mogu da utrpaju kos! Pa sta igrate koji kurac, mater vam jebem paraplegicarsku?!

12. Ko te obori Grifine?

13. lololololo mogu mislit kolko ih je palo na PSŽ
    Ja roknem sijenu,i padnem na slobodu za pola koša za 80 evrii

14. Pa Barsa jebena i jos jebeniji Olimpijakos.

15. mene jebena sijena za 1 poen jebeni i BARSA KOJA 2 MINUTA NE MOZE DA DA KOS, A OVI MAGARCI UMESTO DA PRAVE FAUL NISTA, BOLI IH KURAC

16. Sad sam se napalio, dao trista kinti za Siena - Himki 156.5> i Efes - Alba 149.5<
    uletele obe tekme, 1000 kinti dobio, 700 profit

ovo sam spremio za sutra i prekosutra

Buducnost - Solnoki H1 -13.5 1.85

Madjarstine jos nisu pobedile na gostovanju u ABA ligi, a samo dva puta su u gostima izgubili sa manje od 15 razlika. U Madjarskoj je Buducnost dobila 50:75, a zna se koliko je neugodna Moraca. Crnogorci ne smeju da se zezaju ako jos razmisljaju o F4, granica za hendikep je poveca, ali mislim da ulazi.

Crvena Zvezda - Cedevita G BR. 79.5< 1.85

Ako neko nije provalio, ovo je da Cedevita daje manje od 79.5 poena. U ligi jos niko u Pioniru Zvezdi nije dao 80 poena, ne znam sto su sad stavili ovoliku granicu. Ocekuje se tvrda tekma, ne verujem da ce se raspucati, u Hrvatskoj niko nije presao 70 poena, a ocekujem i da Zvezda malo oladi nakon Ulma.

Olimpija - Zadar H1 -6.5 1.85

Zadar je dva puta pobedio u gostima, a svaki put kada je izgubio, razlika je bila 7 i vise. Olimpija je dobila Zadar u prvom delu u gostima, a zna se da je Zadar kod kuce najjaci. Opet, mogu biti neugodni, moze da se proba i samo kec na Olimpiju, kvota je 1.35, nije za bacanje.

17. e rekli mi da odgiram bala town - bangor 1-2, a ja nisam jel došlo?

18. људи ја разматрао свонси и дошо до следећег типа.

Х2, свота 2.17 по моцарту

Зашто. Прво, Свонси има најбољег стрелца премијер лиге тренутно. Мичуа. Друго, блистају у последње време у гостима. Последњих 5 мечева у лиги 3 1 1 а у купу су последњу тукли Челсија на Стамфорд бриџу 0 2.

Што се Евертона тиче они кући имају 2 2 1 последњих 5 и то X X W W L. Додуше добио их је Челси кући. Суштински од последњих 5 три нису победили и имали су низ два икса, две победе сад је ред на два пораза :))

Историја је међутим другачија, свонси није победио никад а међусобни скор је Евертон 6, Нерешена 1, Свонси 0. Међутим тај једини нерешен резултат био је на Гудисону.

Sat 22/09/12 PRL Swansea City 0 - 3 Everton
    Sat 24/03/12 PRL Swansea City 0 - 2 Everton
    Wed 21/12/11 PRL Everton 1 - 0 Swansea City
    Sat 26/02/83 PRL Everton 2 - 2 Swansea City
    Sat 16/10/82 PRL Swansea City 0 - 3 Everton
    Sat 01/05/82 PRL Swansea City 1 - 3 Everton
    Sat 05/12/81 PRL Everton 3 - 1 Swansea City

Али Свонси у форми, и зато ја сматрам да је време да се традиција прекине. И да Свонси овде изађе непоражен. Не морате да играте ако мислите да лупам, ја ћу свакако да метнем ово на тикет па куд пукло. На каквим сам све сигурицама падао, за пад на ово ми неће бити жао

Очекујем добру фуцу, гледаћу свакако и навијати за Свонси!

ЗНАЧИ:

Норич-Њукасл 1 2.25
    Фулам-Виган 1 1.95
    Евертон-Свонси dp2+ 1.95
    Тројес-Лион 2 1.85
    Мидлзбро - Вотфорд ГГ 3+ 1.80
    Евертон - Свонси Х2 2.17

С тим што ја не играм 1 на Норич, јер сам већ с другарицом одиграо 2 на њукасл па да не баксузирам :)

ЕДИТ: Тек на крају кад сам копирао ово ваше сконтам да евертон већ има. Јебем се с анализом у пола 5 ујутру и тек онда сконтам да има БООООТИНААААА :)

Ето вам ставите га на други тикет лолол

19. Ima danas dobranih tekmi, ima i rukometa, ima i basketa... ja cu za 100 din da odigram jedno 40 parova, AO, basket, rukomet i fudbal sigurice, ceo vikend, kvote do 1.30, i da pratim... ljudi su uzimali dosta kesa, stave po soma-dva na prvo kolo nekog grend slema, i po favoritima...

Evo predloga za rukomet ko hoce...
    Nase u rukometu uvek igram H1 poluvreme... 1.5 su sekli, verujem da mozemo 2 da dobijemo. Realno gledano, uzasno igramo, ali eto, nasi su, i tradicija koju volem dispostujem, tako da igram... 1.7 kvota
    Argentina-Crna gora 1
    Island-Rusija...teska utakmica, bice gol razlike za nekog, znaci moze i H2 na ruse ako seku 1.5, a ako seku 2.5 onda je poklon kvota...
    Poljska-belorusija H1
    Hrvatska-Australija H2, nece ih dobiti 26 razlike, igrace lagano...
    Nemacka-Brazil H2 prvo poluvreme...
    Slovenia-saudi Arabia H1....

Fudbal golovi... Najsigurnije je ove tekme igrati u 3+, ali ja ih kombinujem 2+pp. 1+pp&2+drugo, 3+pp,itd...

Mk Dons-Bury,Flitvud-Bristol,Dag&Red-Rocdejl,Gilingem-Port vale,Albion-Queen of south,Elgin-East stirling,Inter-Peskara, Pk 35-Honka,Klub Briz-Fejnord,Hanover-Utreht,Portsmut-Notts County,Kardif-Ipsvic,Notingem-Piterboro,QPR-Totem,Norwich-Njuka....
    Ja cu ovo izdeliti na par tiketa, i kombinovati igre...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.