Ja izuzetno cenim Dortmund i pokazao je najviše u grupnoj fazi.
Ali mislim da može debelo da nastrada u Ukrajnoj.
Podrazumeva se da se zna ko je gazda u Nemackoj,ali Borusija u Ukrajnoj ako izvuce minimalan poraz,biće puna kapa.
Sve u svemu izbegavajte prelaze,fixeve na ovakvim mecevima.
Rokajte vise golova na | ili || poluvremenu.
Ljudi, ja samo da vam pozelim srecu, napustam kladionicu... Zakleo sam se kevi da necu vise igrati, previse sam para prokockao, a i vise mi je pun kurac padanja i nerviranja. :) Bacacu vam neke fixeve ponekad, ili zlojave ako budem cuo, pa da vas ukanalim!
bvdlga
Ljudi, ja samo da vam pozelim srecu, napustam kladionicu... Zakleo sam se kevi da necu vise igrati, previse sam para prokockao, a i vise mi je pun kurac padanja i nerviranja. :) Bacacu vam neke fixeve ponekad, ili zlojave ako budem cuo, pa da vas ukanalim!
Mocart se ne racuna, to je klosarska kladiona. Bet365 ima najjaci bonus, 150 evra! al ne vazi za nas iz Srbije. Bwin valjda ima 30 evra, dok sportingbet ima 50% bonusa na depozit, do 2500 dinara. Za pinacle i expekt ne znam.
Zhajk BOHUM - MINHEN 1860 ug 2-3
DE GRAFSHAP - MVV ug 2-3
Otprilike 4 kvota
I to je to od mene za vjeke i vjekova
Pozdravljam vas sve i želim vam sve najbolje u sportskoj kladionici.
pre 5 meseci
Ja izuzetno cenim Dortmund i pokazao je najviše u grupnoj fazi.
Ali mislim da može debelo da nastrada u Ukrajnoj.
Podrazumeva se da se zna ko je gazda u Nemackoj,ali Borusija u Ukrajnoj ako izvuce minimalan poraz,biće puna kapa.
Sve u svemu izbegavajte prelaze,fixeve na ovakvim mecevima.
Rokajte vise golova na | ili || poluvremenu.
Dortmund VG 2
Real VG X
Može ko je pri parama, da singlira Real 2PGG, dosta je realno, zar ne?
гг3+ на оба.
Ћао-здраво укупна квота 4 ставиш 500 кинти
Beli, ja bih tu tekmu i preskočio, sad se nešto premišljam da brišem Šahtjor, tu je svašta moguće...
Пизда ти материна, заједно смо овце чували ти мене зовеш Белим. Крв ти газирану
Bivam kurtoazan, lolo
Preskočio Šahtjor i Real,samo basket rokam pored Lš lolo
Bvldga, ostavljaj one tvoje predloge za 2+pp.3+pp!
Na Real uplata 4 200 000e
Na nereseno 280 000e
Na Utd 500 000e
Ce da dodje X ko iz picke :)
http://www.youtube.com/watch?v=c7qQWNcsunc
Ostaj nam u dobru:)
http://img210.imageshack.us/img210/6360/0c611831c5084622b7a4659.png Na 2 evra !
Lele, ispusio sam ga. Opet sam na nuli, sad moram da jedem govna sa tiketima od 100 kinte dok ne skupim pare, il dok me ne usere nesto.
EDIT: aj uzdravlje bvdlga.
EDIT 2: U igri mi je ovaj od 200, doduse Karlovic i Ivanovic kvote 1, tako da dobitak 1700. LOL
Pozitivna nula.
Treba igrati (ako ima negde da se igra) broj žuti kartona na mecu Real - Mančester
Real 4+
Mančester 4+
ima da se krljaju ko budale
Koje sve kladionice daju bonuse za klađenje onlajn?
Sve normalne.
Mocart ne da.
Mocart se ne racuna, to je klosarska kladiona. Bet365 ima najjaci bonus, 150 evra! al ne vazi za nas iz Srbije. Bwin valjda ima 30 evra, dok sportingbet ima 50% bonusa na depozit, do 2500 dinara. Za pinacle i expekt ne znam.
DE GRAFSHAP - MVV ug 2-3
Otprilike 4 kvota
I to je to od mene za vjeke i vjekova
Pozdravljam vas sve i želim vam sve najbolje u sportskoj kladionici.
pre 5 meseci
E što ne ode,krv ti jebem :))
odoh u Mocart da se namlatim tačnih rezultata i da im jebem mater u pičku sa tačnim rezultatima