Prijava

Одлучио да браним тикет, тј Наполи Каљари, дошао до кладионице и окренуо ауто у задњем тренутку, мислећи у себи.."ма добија ово Наполи" полувреме 0:1, пиздим, али сам у кафани и не могу ни лајвбет да играм..погледам пред крај..2:1 испих чашу на екс..кад је заврших погледам, оно 2:2..јебему матер. Вратим тикет у џеп и нисам хтео да гледам док нисам кренуо из кафане, не иде да се бедарим на таквом месту. Сад кад проверих, ови индијанци из Наполија дали гол у 90-ом минуту. Добих 5 хиљадарки маму им јебем неизвесну.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-1284387-1076

Ja padoh na oba
Al dobro, s obzirom na ovo juče, nije problem nikakav

Pa kaci opleo po fiksevima, teško je to duđe sve.

Za danas igram samo ovo. Pogled na medjusobne ce vam sve reci. A i slavija je dobar domacin, dok ovi igraju lose u gostima.

Slavia Prag - Slovacko 1 1.75 ; tim1 2+ 1.95 ; HPB 1 3.0

Steaua - Petrolul 1-X @ 20.0, X @ 3.70

E kaki ste igrači samo lupate po favoritima...

EDIT: TO Marvelj legendo igraš ko ja. Zato nikad ni ne dobijamo na kladži dok ovi što šibaju na favorite ne znaju šta će s pare.

Mrzim favorite, takvima jebem mater ja.

Na Stosur protiv Jankoviceve 2.20, KAKAV LOL! Cepam to u singlu sutra, ako ne nadjem nesto da spojim.

Po Džankijevim postovima izgleda kao da mrzi naše teniserke lololo :D

dzanki uvek igra protiv nasih, sta te to cudi :)

Ja da igram tenis na kladži na svakom tiketu bih igrao protiv Ane i Jelene. A i ne pratim ga više, gotivo sam mnogo Tipsarevića a sad ni njegove mečeve ne gledam.

Priznaj Džanki da si igrao na Nadala protiv Đokovića!

Ко се коцка уживо, нека проба следеће:
Асколи даје гол.
0-2 гола на утакмици.
тачан резултат 1:1
и остале комбинације.
Имају сарадњу са падовом, ја не стигох да уплатим, врло могуће да ће доћи тачан резултат 1:1, а можда чак и асколи добије, више им треба.
сад је 51. минут.

едит: 77.-и минут, тек су сад квоте одличне:
х на крају - 4.2
победник остатка меча - 3.95 на кеца
следећи гол 1 - 3.75
више од 1.5 голова - 2.15

едит2: е до курца. сва срећа те ме нико није пратио, претпостављам.

Komsija dobio 152 070..
Usralo ga opasno.

Klipersi 1 i više od 181.5

Šta ćeš onda ovde? Idi na bajdu :)

Mito, svako normalan ne moze da gotivi Jelenu i Troickog. Stosur muskaraca ima da opere ovu sa konjskom facom. Izgleda da nema sa cime da se spoji, tako da sutra guram to 2000 u singlu. Ovamo pise da pocinje u 10:00 ujutru, nadam se da nije tacno lol, nema sanse da ustanem tad.

Klipersi 1 i više od 181.5

Misliš da će da ode preko? Kapiram da Memfis neće dozvoliti situaciju iz prve utakmice sa kraja poslednje četvrtine. Po meni i Klipersi i Bruklin idu u minus, šta znam :)