Кладионица

  1. I ja sam se dosta dvoumio, pa sam nešto drugo odigrao i stavio samo keca. Ali mislim da neće Krisa zaustaviti ipak, samo da Klipersi doteraju do stotke.

  2. Jebem ti, prepisah preključe tiket iz TIPa, što dolazi uz DAN subotom, i tek sad vidim da sam uboo 39.74e, sa dva eura, mene banja (:

  3. I ne znam može li se Čikago iščupati... Imaju kvalitet da dobiju seriju sigurno, samo da proradi sve, a najpre Deng. Valja probati 2, bar u sistemu nekom šaznam...

  4. Da, kec ne bi trebao da dođe u pitanje. Da l' mogu da pokriju 5.5 hendikep?
    Što se tiče Čikaga, bar po izjavi trenera rekao bih da će pokušati da ih zaustave na razuman broj poena, a i koliko se može "osetiti", Netsi su iznenađeni koliko dobro su odigrali. Još je Čikagu i Noa igrao samo 13 minta, a večeras se očekuje da će igrati više.

  5. Ja čekam Steauu da pobedi i onda Kliperse. Da nisam to igrao probao bih 2 na Čikago, kao što sam i u prvoj tekmi, a i to što kažeš ne mogu oni opet onako igrati. :D A ne znam za hendikep, ne volim to da igram, mada ako bih morao igrao bih na LAC.

  6. Evo je Steaua :D Pa jeste, može da se pokuša, ali opet sumnjam da ovako osakaćeni mogu da ih dobiju, pogotovo što su ovi naloženi prilično :)

    Edit: Autogol u '84? :O

  7. Kuku, al me sere danas :D Zamalo da bude prelaz i Steaua, pošto ga Petrolul dade u 45-om. Ovako, ja zadovoljan.

    Marvellous
    Steaua - Petrolul 1-X @ 20.0, X @ 3.70

    Rumuni iks, ubodoh i Švajcarce prelaz, X-1 Aarau i Belincona 2 i G2+, dva somića na 60 kinte, mašala.

  8. A bravo ti ga bravo. Da častiš sledeće nedelje.

  9. E, al' to mi bio tiket za sprdnju, kao daj da opičim ovde te prelaze, a one sigurice gde sam trpao 2+ golove, sve popadaše.

  10. lolo Možda imaš više talenta da pogađaš prelaze nego golove lolo. Ja sam tako provalio da češće pogađam prelaze pogotovo iz X u X nego bilo kakvu igru na golove. Odigram jednu tekmu od 0 do jednog gola ono padnu 4 komada, drugu odigram 3+ ono jedva padne jedan.

  11. Dabogda se ugasila Steaua.

  12. PAŽNJA!PAŽNJA!PAŽNJA!
    Sutra exkluzivno tiket sa sigurnim dobitkom
    PAŽNJA!PAŽNJA!PAŽNJA!

  13. Tako je Žajče jebi im sve

  14. Nego sta mislite da se sutra opali na Bajern? Zrela je ova barca da bude nabambusana sa onako junackih 2:1,a?

  15. 1 i 3+ na Bajern kvota 3.10, 1 i t1 2+ 2.80; Vredi pokušati.

  16. To Gmudo, tačan rezultat!

  17. Ja igram na Nemce,jebeš mi sve.
    Moraju i Španci jednom da izgube majku im cigansku

  18. у зинат гађам двојку на шпанске патуљасте цигане, и онда к'о господин да навијам за немце. а кад буду играли у лилипутанији има да гађам двојку, па све и да их бије швабо 4:0 сутра. а може. и волео бих. замис'и сатре их бајерн типа к'о хамбург. а више сам вол'о да им падне дортмунд, па да левандовски пиша по фаци пикеу и говнима. ал' добро. ја не знам кад је барселона примила једно 4 гола, баш би могли сутра, време је. (могли би курац, ал' би био много добар трип, е!)

  19. Ima negde se igra da Bajern ide u finale?
    Ili osvaja?
    Kolka kvota?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.