Кладионица

1. Bajern dobija sa 2- 3 razlike...

2. CSKA je dobila samo Plzen i to kod kuće i primili su 2 komada, Siti izbacuje drugi tim tj najavljen je Jovetić. Očekujem pobjede Leverkuzena i Juventusa, žabari moraju da se provuču. Mada vam ne savjetujem da mene slušate ja samo dajem pare kladionicama skoro nikad nije obratno.

E da Real se obrukao sa trećeligašem u subotu tako da će makar Bejl igrati sjutra, ne bi trebalo da bude problema iako im ništa ne treba pobjeda.

3. Koje je ovo štelovanje, pa više poštujem staromodno nameštanje kad krkneš štoperu 10 iljada da dobije crveni, a ne ove govnarije. Pazi 3.70 NA JEBENI PSŽ! I to je sad kao normalno što će oni da izvedu neki levi tim? K'o Italijani u Ligi Evrope. Izvode treću postavu, jebu ih svi uzduž i porpeko. I bez blama priznaju. Daj nama da igramo LE, bar ćemo da se trudimo. Mrš u kurac svi kalkulanti, i treba Bajern da metne 10 komada Sitiju.

4. Bajern iako ova utakmica nema nekog takmičarskog značaja izlazi sa najjačim sastavom i trpa dok može, mislim da je svima to jasno, bar onima koji prate fudbal van okvira kladionice. Mislim da samo Roben neće igrati i Švajni koji je već duže povređen. Mada evo uvoda u meč iz Minhena:

http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/news/2013/bayern-mancity-preview-091213.php

5. Bajern nije onaj tim koji igra pickasto.
    Vec samo jebe li jebe.
    Iako im nista ne znaci, zasto ne bi jebali i tad?
    Imaju u LS skor 5:0:0
    Zasto bi ga kvarili.

6. Siti je makar shvatio da je najebo.

7. Na stranu moj navijački duh i naklon prema njima, mislim da će pobediti. Ne tvrdim da će biti lako, ali, takođe, mislim da može da bude klasična demonstracija sile, tzv. blickrig. Bez Turea Siti je 30% slabiji, i nikada mi neće biti jasno zašto ga je Barselona prodala... mada, verovatno je zelenaški ciganin kao Falkao i ostali drugari koji su krenuli trbuhom za kruhom, tj. naftom.

8. i nikada mi neće biti jasno zašto ga je Barselona prodala...

Bilo je on ili Keita i eto malo su se zajebali.

Aj da stavim i ovdje svejedno neću pare uzeti

Sosiedad-Leverkuzen 2
    Galata-Juventus 2
    Copenhagen-real 2
    Bayern-City 1
    Marseille-Dortmunt 2
    Austria w-Zenit 2
    ovo je uplaćeno mislim u četvrtak pa je kvota 18.79

vidim i ja, previše dvojki.

9. Sve isto sam odigrao kao ti, sem Zenita. Nisam još uvek uplatio, možda ubacim i Zenit.

10. Preskačite Ruse.

Moji trenutni parovi:

Kopen - Real G2+ GG 2.20

Biće mutav meč, tipična Realova igra gde pušta protivnika da daju 1 gol, i onda im sruše sneška u drugom. A i nije Kopen za bacanje, kući drobe (OSAM VEZANIH POBEDA, gol razlika 20:9), te bi trebalo da uvaljaju nemotivisanom klubu bar 1 pogodak.

Bajern - Siti 1 1.45

Nema mnogo govora. Za klasu bolji u formi, ovo je njihov istorijski trenutak. Siti protiv Sautemptona pokazao strah i nezainteresovanost odigravši 1:1 prošlo kolo. Već su ih jebali u Engleskoj, a ovo je Alianc Arena.

Galata - Juve 2p 2 2.35

Malo rizičan par, ali imajući u vidu stanje tabele, gde gostima odgovara i iks, prognoziram brzu igru u prvom poluvremenu i možda i gol domaćih. Drugo poluvreme uvek pripada iskusnijoj ekipi. Juventus zna kako se igra za prolazak dalje i najverovatnije je da tada postižu gol iz penala ili kontre, zatvarajući redove do kraja utakmice jer im odgovara nerešeno. U svakom slučaju, daju ga u drugom i ne bi smeli da prime gol.

11. I još jedan, dok sam u zenu!

Sosijedad - Leverkuzen GG 1.6

Špancima pišti mudo za LŠ ove sezone i ulaze u ovaj meč bez ikakvog pritiska. Prošli susret su namučili Nemce i pošteno ih iznervirali onako kako samo oni umeju, kao onomad protiv Junajteda kad je na semaforu ostalo 1:1. Pošto im ni rezultatski ni moralno pobeda ne znači, zajebavaće se. Daće gol verovatno u prvom i uklizavati iz sprdnje, popiti po koji žuti ili crveni i onda će Lever kao uštogljeno midlklas čeljade finih i školovanih roditelja morati da ispuni očekivanja i da kida dok ne umuljaju gol, dva. Pošto gostima nerešeno ne odgovara, igraće napadački i otvarati se, a to je domaćima poznat stil igre, te i tu imaju prednost nad Leverkuzenom. Suma sumarum: Gol-Gol, pa kom obojci, kom opanci. Nije isključeno ni da padne iks, čisto jer se Sosijedadu može.

Plzen - CSKA X 3.2

Rek'o sam neću njih, al' vuče me govno. Slična priča prethodnoj, samo što tekma nije toliko elitna, već više podseća na cigansko groblje u Rumuniji. Biće šuta i đubreta na sve strane, povlačenja za dres i jebanja majke i šire rodbine, što i ne čudi kada meč čini susret dve najinferiornije ekipe ove godine. Rusi k'o Rusi, previše razmišljaju i tripuju depru kad krenu loši rezultati, što govori podatak o dve utakmice bez pogotka i klimava peta pozicija u domaćem prvenstvu.

Ovaj Plzen, s druge strane, deluje nekako zrelije kao klub i ne shvata LŠ tako napaljeno kao pravoslavna braća. Svesni su svog limita, učinak u ovom takmičenju ih ne interesuje toliko koliko pare od kojih će platiti dug za struju i komunalije i eventualno kupiti nekog Eduarda iz Mineira sledeće sezone.

Dakle, ružna tekma za gledati, neki remi na pomolu ili 1-3 uz naglasak da ako imate u kladionici da igrate crveni karton, probajte i to.

UTD - Šahtjor 3+ 1.70

Ne može Junajted da igra ovako, dve tekme kući, a da ne daju ni gol. Sa ovom formom Đenove i ambicijama Fulama, neće daleko dogurati. Ovo im je popravni. Moraju da dokažu da su dovoljno zreli da bez Fergusona furaju dalje. Gol i pobeda su prioritet, a ako padne jedan, pašće i drugi. Šahtjor, sa druge strane , od remija sa Leverkuzenom ima pet pobeda u nizu sa gol razlikom 15:1, što nikako ne sme biti zanemarljivo. Budući da im Lever diše za vratom, pohitaće i oni u po koju kontru i ogromne su im šanse da uvaljaju komad nesrećnim Englezima. Moguć penal za Šahtjor, a moguć i za Junajted. U svakom slućaju, kidalica od tekme i pravi test za oba tima.

12. Dobra analiza, Marveljoso. :)
    Ja bih na ovo stavijo sve što imam: Galata - Juve x2 i Junajted - Šahtjor gg.
    Elem, spojih sve što je moglo za ova 2 dana i tiket izgleda ovako:

Galata - Juve x2
    Čelsi - Stoja 1
    Šalke - Bazel 1x
    Marsej - Dortmund 2
    Austrija Beč - Zenit 2
    Milan - Ajaks 1x
    Junajted - Šahtjor gg

Staviću na to 1500 u sistemu 6/7, minimalan dobitak 900 i nešto kinti, maksimalan 8 somova. Pa da mu jebem mater ako ne prođe.
    Inače, odigraću još jedan tiket za danas. Nešto na ovaj fazon:

Junajted - Šahtjor gg3+
    Galata - Juve 2 (iako ipak mislim da će biti x, ali isuviše mi je to onda mnogo ikseva)
    Olimpijakos - Anderleht 1&2-3
    Bajern - Šiti 1
    Plzenj - CSKA x
    Benfika - PSŽ 3+
    Kopenhagen - Real 2

Kvota 99.

13. Džanki za poen POrtland haha, a i Sakramento dobio... kakav će to tim da bude..

14. mada, verovatno je zelenaški ciganin kao Falkao i ostali drugari koji su krenuli trbuhom za kruhom, tj. naftom

Falcaov ugovor je posedovala neka firma, a ne sam Falkao (ima tu raznoraznih sema). Tako da je ta firma birala gde ce nastaviti karijeru, a ne on. I logino je da su izabrali MOnaco koji je ponudio najvise para.

15. Што би прескочилчи оца руса? Ја остајем при своме можда само убацим Бајерн 1, и променим Левергузен у ГГ а не 2, можда.

16. Dzankee

jedan lagani tiket

Filadelfija - Klipersi ispod 209
    Memfis - Orlando gosti ispod 91.5
    Juta - Portland gosti ispod 104

Ulog 1000
    Dobitak nesto jace od 6000

I naravno sugavi Portland govnarski daje poen vise nego sto treba, bravo kmetovi glupi!

17. R.Sosiedad - Leverkuzen X2
    Man Utd - Shakhtar D. 1X
    Galatasaraj- Juventus - GG
    Olimpijakos - Anderlecht 1
    Benfica - PSG - više od 2.5 golova
    V.Plzen - CSKA M. X2
    Chelsea - Steaua 1
    Schalke - Basel 1X
    Marsej - Dortmund 2
    Austria B. - Zenit 2 ( ili čak oba daju gol - NE)
    Milan - Ajax 1X

Kvota oko 20-25, na uplaćenih 5KM, dobitak oko 100-125KM!

18. Нема ништа горе него кад одиграм парове вођен оним, "овима треба", али реално шта друго да метнем за вечерас, мора нешто да се прати

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1455-1618870-1143

19. Nemoj da vam posle nisam rekao kako da se obogatite preko noci:
    http://prntscr.com/2a3vl9

Ako ocete da kolektivno zatvorimo mozzarte, uplatite i to je to.
    U balkanbetu vam je kvota jos veca i na 20 dinara izadje oko 210 000. A mora da se uplati 30 mislim. Znaci useravanje u svakom slucaju.

20. Затворимо Моцарт и шта онда ;(

Ајд испратићу са минималцем џД

Едит одиграо сам 1/3, 2/3

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.