Кладионица

1. Raduljica 4 AJMO RADULJA

Edit: 5

Usao i meli...

2. Bude li dao 10....

3. Aj ne seri trebaju mi samo on i ajon posle na 10

4. Al je hajns zalepio milutinova auuuu

5. Je l mi nešto sjeban flashscore? Ne pište golovi... :(

6. Ne piste mamu im jebem

7. E aj se ne kladimo vise

8. Ajde raduljice makar jedan brz kos daj mi nadu, ajmo nica, idemo paok, napred braga!!!

Edit: ayon vec 6 jedi coa sit govana

9. braga ? mislis jebena bagra !!!

:DDD

10. Hahaha pomislio sam da su ga primili zbog tvog posta xdd

Da li moze raduljica da da 5 koseva za cetvrtinu u privatnickoj ekipi poput armanija? Samo on ce me baciti izgleda :(

11. Progovori nico
    Da jos jednom cujem dragi glas
    Progovori najmilija moja
    U tvom golu da pronadjem spas

12. Pa zapisti nico jebate, zapisti jebeno

13. Iz tvojih usta u bozije usi ali mislim da cemo morati da zovemo armina u pomoc, daj onaj znak na nebu ko za betmena xd

14. I u ovakvom otužnom danu čekam da hikmen ne da više ni poen, ali biće penal završnica, imaće bacanja govno malo.

15. 2:30 do kraja, idi na klupu pacove

16. E aj se ne kladimo vise

ti si l00d covek :)

p.s Jesam reko Teo - kao kuca, easy

Na drugom cekam Tysa + i Dentmona -

17. I evo brose dobi, oly prilazi na 6, ima nade, ali raduljica jeba i mene.

18. Šta radi ovaj Printezis, baš ne voli čovek da gubi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.