Кладионица

1. Ne voli ni cska

2. Evo je braga, ispostovace sa igracem manje, kakva gospoda. A nica i paok pusaci kurca

Na jednom tiketu raduljica, na drugom nica i na trecem paok eto to cekam za oko 3 glave

3. Hahah popiša mi se hikmen po glavi trojkom na 14 sekundi do kraja mater mu jebem.

4. Ne vredi ni produzetak za raduljicu kad nece da sutira majmuncina jebem li mu mamu

Raduljica=kantica za spermu

5. Majmun crni majku mu jebem baš

6. Moli se produžetku za Bradulju, za ostalo ima vremena još

7. I ovaj sale baksuz JEL SAMO NICU CEKAS ZA PARE PS sta te boli kurac sta cekam u picku materinu ko da si pecarosa pitao gde je krenuo jebo te ko te vaspitao tako

8. A kad kažem moli se, mislim šalji čoveka

9. Ajde arm trkni burazeru za nicu, paok i produzetak da udje radulja i vodim te u klabing ljuti sutra eto

10. Do 10 radi manastir reko sam vec

11. Hahahah manjka im osnovnog kladioničarskog vaspitanja

12. Pa trci onda jos 3min imas

13. Majku im jebem što ih ne satru još jače teroristi, igram 1+1 kao da sam debil, opet jednu padam u pičku materinu i kladionica više i sve.

14. Ma meni treba samo da nica udje bilo kako al sam se iznervirao sto slusam necije predloge kad sam volina

15. Jebote šta je bilo ovo u 19h, sve gg, samo 2 meča od 12 nisu došla

16. Odo al bice ko to kuca tako pozno u dubini nocnog mira na vratima naseg manastira xddd

17. Hahahahah evo jebote, pa ovo naš čovek dosudio, tačno sam znao

18. Haha hikmenu tri bacanja, ala poguraše armani do produžetka, izmišljen faul pri šutu na 40 metara od koša.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.