Кладионица

1. Sto evra zanimljivije od jebanja dobrih picaka.
    Vukajlija 2016

2. Na temi kladionica - da.

Al rekli smo ti pričaj šta god, samo pričaj.

3. PuppetMaster
    dal bi ti bilo cimanje da ispises u kratkim crtama kako je isla spika odvlacenja u krevet? Otprilike.

4. ŠTO SE MENE TIČE TEBE JE JEBAO NEKI PEDER ZA STO EVRA U GUZICU DOK NE DOKAŽEŠ SUPROTNO.

A V JE NA TVOJIM LEĐIMA, KAO VUČITRN

5. Vucevicu daunovcu da si jebao devojkj ili sestru to bi mi pomoglo sad

6. I reci jebeno čiju si skinuo ribu? Ako se ispostavi da je Alberta Nađ, nelol je odma da ti kažem.

7. Ajde ps pričaj, ima ljudi koji moraju da ustanu u pola sedam jebeno!

8. Ali to nisam ja xDDDDDDDDD

9. Pa neće da priča peder jer zna koliko mi je pomerao bulju za bonove kojih i nije bilo, a i sam zna da za ovo sledi pomeranje bulje.

Hahah psetu pederčina ispomerala bulju već xd

10. Pap za tebe mi nista nije tesko, ova spika je otpriliike godinu dana od pocetka ere jebanja naseg a ako te zanima prvi put kako se odigralo ja sam bio mlad, lud i pijan a ona je gledala turnir na kojem je igrao igrac rada kasnije partizana i ja vidim picku dobru i iscimam je ona kaze ono mi jr decko ja joj kazem jebe mi se daj br da te zovem kad ne bude tu zvao je posle par dana otisli na koktele po mom receptu u bali znao sam osoblje tada tamo mada je vrv bitno i da smo tamo otisli mojim kolima od 20+k evra i ja je toliko sarmiram da kada sam rekao da idemo kod mene da se mazimo rekla hehe ajde ionako me steze brus. Posle me zbog nje ostavila prva zena jer je zvala da joj kaze da cu da je ozenim kad se razvedem(delimicno zbog nje ima nesto i do toga sto sam svastiku jebo xd)

11. Coa prodao sam liku 200 bonova za kafu kaze u kragujevcu pomama za njima hahaha

12. господин Исием је дао предлог за ове ситне сате ал сте га затрпали не могу га наћи гг

13. O jebote bog jebao si ribu predraga luke.

Kako onda nemaš sreće na kladionici ako si trpao ciganku? xd

14. hahahah ps ti si lud ocijumi

15. Hahaha solidna priča. Da li je igrač rada, a sad paće ćelav?

16. dio primeucujem da stalno postavljas neka neumesna pitanja. Nemoj brt

17. Haha, koja neumesna pitanja sta seres? (ovo je neumesno pitanje)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.