Кладионица

1. jel ima ujutru išta da se igra, nemam predrasude, mogu i kinezi, kriket, trke pasa, trke bohorovih kruna i tako to

2. sutra subota, najbogatiji dan po ponudi jebo ga ti, bez 5 tiketa ne dolazi na temu
    udjes koliko veceras pikiras favorite, ujutru se to iskristalise, usput ti padne jos neka kombinacije, nesto tamo odigras iz sprdnje i eto

3. Pa kaže
    SVE MI DOBRO IDE OSIM BUGARI OSIM BUGARI

4. izvini što sam te uznemirio, armine, imam dobru volju, ali stvarno se ne razumem...

5. nije nego dolaze tako musavci tvoji drugovi, hej drugari sta mislite o ovome, hmm ajde da analiziramo, pa picka ti materina ja sam deo sebe ugradio u ovu temu, poslednje je sto vidim kada krenem u krevet i poslednje sto ugledam kada ustanem, ja disem ovu temu i zahtevam postovanje prema njoj, je li to toliko mnogo za traziti??

6. hahaha u pravu si, armin, sve stoji što si napisao, na nama nubovima je samo da pratimo i učimo - nekad papet učenik, sada radjard učenik

7. hahahha kako sam te prevario, salio sam se samo :D

8. rekao sam poslednji deo ove prelepe slagalice i ucinicu sve da se savrseno uklopi

9. значи Свети Антоније, ок

10. Ovaj Luke Babbitt, jel to onaj iz Cedevite? xD

11. да не буде као са Минесотаром синоћ, све што сам зарадио јуче ставио на то
    данас сам повратио и опет тражим курац да их друкнем на нешто у касне сате

12. jedna od cari kladjenja jeste to upoznavanje materije, ucenje na svojim greskama(tako slatko zna da bude), ali evo za pocetak, npr. za sutra
    ne moras vcrs, ali bi bilo lepo ujutru kad ustanes, uz kafu ili sta vec radis ujutru otvoris rezultate.com obidjes prvo ove top lige, na vrhu su ti, kad nisi registrovan mislim da ti nema tu holandije, rusije, portugala, a ubacene ove nase sirotinjske
    ides redom otvaras utakmice gledas tabelu, omjer da vidis formu, kako kod kuce, kako u gostima, dok u drugom tabu imas otvoren mocartov sajt, ili kako ja volim u ruci telefon sa mocart apk i uporedo gledas kvote, za pocetak ti rokaj 1 x 2 3+ GG 0-2 dok se ne osmelis, e sad zavisi kako volis mozes da uzmes tekme koje pocinju otprilike u isto vreme, pa da ih pratis odjednom i da se ne cimas posle da ti ostaje jedna, ili mozda ucini bas to ako zelis, a dok ne upoznas timove preporuka da gledas ove sajtove
    http://www.t1x2.net/ gde imas sa desne strane analize tipova, sta ti izgleda logicno odigraj
    http://www.tipodrom.com/ ovde ti je odmah prikazano sta narod igra, pa mozes i odatle pokupiti nesto

zvuci ko obuka za kockara, sta je bre ovo ozbiljno ovako, ko posao dodje, zeleo sam samo da se zajebavam malo, e istina je to, tako da sve gorenavedeno radi preko kurca, probaj ako ti se ne svidi odjebi to i zelim ti da sto pre krv krene da vri u venama i lucenje nadbubrezne zlezde kad pozeleni tiket, a bogami i kad padne poslednja, ako ti se ne dize kurac na ovo, ko ga jebe, tiketi su samo odredjeni deo teme i porodice kladionica, ima tu dosta prostora za ucestvovanje u drugim stvarima

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.