Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
AJMO BRADATI LITVANAC!
ŠTA RADI DRAGIĆ JEBATE OD KAD SE ON PROKURČIO OVAKO?
Uvek možeš da odeš na rulet spičkaš 6 iljda u tri ruke, zapališ pljugu, zavrneš rukave vikneš uključi naruči kafu i pelinkovac povučeš dim i kažeš dok ispustaš dim "A počelo je kao igra..."
a mene rulet nikad nije radio, verovatno sam sa premalo para igrao
Ne radi klinac, kad staviš 20e+ na jednu ruku, odigraš malu i orfu skoro celu, ono udara u 29, i odskače nazad umesto unapred, kao da ti od srca odskače... :(
Hvala, armin, probaću petnaestak minuta takav akademski režim, ako ne bude išlo, nastavljam po starom planu nabadanja u mraku.
Na ruletu sam u minusu 1500 dinara, igrao za neki sitniš u kraju, bio dobar 1500 dinara, platio četiri pljeskavice i pranje kola i posle toga puko tri soma u Grandu. Nije loše za nekoga ko se ne kocka.
Previše cenim sebe što sam povukao 3 dima marihuane i odigrao 4 ruke ruleta u životu
U Paraćinu u mozzartu mi se desilo da dignem 250000 din na ruletu za pola sata i još sat vremena čekao da se otvori sef i pola sata da dođe gazda da donese još para radno vreme u završeno i zamolim Maju, radnicu da mi pozajmi torbicu da pare odnesem u stan. Odem u stan i jebem je celu noć dinara joj ne dam
Previše cenim sebe što sam povukao 3 dima marihuane i odigrao 4 ruke ruleta u životu
hahaha brt to se meni večeras u Kataru gde je za navedeno zaprećena kazna bičevanje
sta radis cikago za ime boga DA LI SE OVO DESAVA JEBENO
I opet kakva jebena zver derozan drago mi je sto nisam imao muda za minus
Samo novicki jos i povredi se brat a jebem ti sve u picku materinu da ne moze da se nabode ni kirac
deky šta ćeš ti u Paraćinu?
Ko je zaradio 170 dinara od jutros ja sam
puko neki zenski basket da ce biti manje od 132.5 na lajvu, bilo 125
mogao bih se pocastiti sa:
P
LJ
E
S
K
A
V
I
C
A
Mislim da je ovo prva subota od 2008. kada neću odigrati apsolutno ništa.
N I Š T A
I
Š
T
A
haha da, prilicno katastrofa dan sad sam gledao
sto ne znaci da necu siglirati nesto sto mi zamirise xD
I opet kakva jebena zver derozan drago mi je sto nisam imao muda za minus
Hahaha, imao sam ja, logikom "pa nećeš više da ti jebem majku, granica 30 bila"...nastavio je.
Začudo pogodio sam Bukera i Batlera +, 2/3 je idealno za NBA koji izbegavam kao ret drugare iz osnovne xD