Кладионица

1. Papet ne daje se zeni nego deci i ide 20-50% za svu decu zajedno

2. Hahaha arm tek sad vidim ovaj tvoj drugi tiket, juris favorite, stavljas dvesta evra, i dodas ferencvaros paks na tiket xD

3. trebalo mi je da zaokruzim kvotu na 3, a dolazi 100%

4. Kad smo kod toga ps, mogu ti reci da si genije. Umesto (mislim da ide 4. dete sa 3 žene ukupno, nisam sto posto siguran) da imaš 4 deteta sa 1 ženom, i vas dvoje da finansirate 4 dece, ovako vas četvoro finansira četvoro dece što je do jaja bolje.

Nije da si se vodio tom logikom, ali Bože moj, pazi zgoditka!

5. Vidi dio u teoriji jeste tako kako ti pricas tj jedno u fiksu i dva od tri hahahaah ali u praksi je da izdrzavam svo cetvoro(kad se rodi cetvrto) i tri zene sto ces se sloziti da nije bas lako xd

6. Hahahaha, to ume da bude problem.

7. znam sva tri mocarta u pn (ako ih je još uvek toliko). ne znam otkad imaju rulet, mada sam ja poslednji put ušao tamo pre recimo 5-6 godina xd

mi smo se svojevremeno kockali onde pored jugobanke, igrali slot i šampanjce

edit: jbt, kao da imam 40 godina pričam

8. Ko je igro Karija one večeri kad je prekinuo niz od 157 pogođenih trojki - ja sam. I Nikolas zbog mene :(

9. 157 mečeva sa trojkama, ali skontali ste

10. e moj lecki ja te bodrim na tribinama a ti se vozis kolima

11. E aj dajte svi po 2-3 nba

12. Moze neko i vise

13. sad cu ja dati par utakmica pseto

14. Beal plus hvataj dok nije skocila preko 19,5 ne igra wall uzece beal sve suteve sinoc dao 28 a sutirao 6-16

15. E aj se ne kladimo više

16. jebote nova godina samo sto nije.. plasi me to

17. Znate kako kaze nas poznati pesnik Srecko Savovic
    "Godina nova, svima donese srecu."

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.