Кладионица

1. Papet ne daje se zeni nego deci i ide 20-50% za svu decu zajedno

2. Hahaha arm tek sad vidim ovaj tvoj drugi tiket, juris favorite, stavljas dvesta evra, i dodas ferencvaros paks na tiket xD

3. trebalo mi je da zaokruzim kvotu na 3, a dolazi 100%

4. Kad smo kod toga ps, mogu ti reci da si genije. Umesto (mislim da ide 4. dete sa 3 žene ukupno, nisam sto posto siguran) da imaš 4 deteta sa 1 ženom, i vas dvoje da finansirate 4 dece, ovako vas četvoro finansira četvoro dece što je do jaja bolje.

Nije da si se vodio tom logikom, ali Bože moj, pazi zgoditka!

5. Vidi dio u teoriji jeste tako kako ti pricas tj jedno u fiksu i dva od tri hahahaah ali u praksi je da izdrzavam svo cetvoro(kad se rodi cetvrto) i tri zene sto ces se sloziti da nije bas lako xd

6. Hahahaha, to ume da bude problem.

7. znam sva tri mocarta u pn (ako ih je još uvek toliko). ne znam otkad imaju rulet, mada sam ja poslednji put ušao tamo pre recimo 5-6 godina xd

mi smo se svojevremeno kockali onde pored jugobanke, igrali slot i šampanjce

edit: jbt, kao da imam 40 godina pričam

8. Ko je igro Karija one večeri kad je prekinuo niz od 157 pogođenih trojki - ja sam. I Nikolas zbog mene :(

9. 157 mečeva sa trojkama, ali skontali ste

10. e moj lecki ja te bodrim na tribinama a ti se vozis kolima

11. E aj dajte svi po 2-3 nba

12. Moze neko i vise

13. sad cu ja dati par utakmica pseto

14. Beal plus hvataj dok nije skocila preko 19,5 ne igra wall uzece beal sve suteve sinoc dao 28 a sutirao 6-16

15. E aj se ne kladimo više

16. jebote nova godina samo sto nije.. plasi me to

17. Znate kako kaze nas poznati pesnik Srecko Savovic
    "Godina nova, svima donese srecu."

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.