Кладионица

1. Pap ne bih ovo da radim ali pogledaj koliko imas godina, sta si uradio juce, sta planiras da uradis danas, sta si uradio u ovoj 2016. ? Pa pogledaj sta su neki uradili u tim godinama. Da li ides pravim putem? Da li pravilno koristis svoje dane, svoj kratak zivot ? Kuda vodi trenutni put i sta mozes da uradis da bi sve ovo promenio?

2. Arm, bukvalno cim se probudim smisljam neki razlog da slazem mojima da mi daju pare. Da li satro za skripte neke, da uplatim ispite, da jedem nesto u gradu i onda trk do prve poslovnice i uplacujem na racun. 200, 300, 500... Nije bitno. I onda cim izadjem iz poslovnice, vadim telefon i rokam lajv.

3. Ajde Svitolina mamu ti jebem!!

4. jeste znali da se lepa lukic kockala u rakama na groblju kao da je ne nahvata policija

5. lepa lukic kockala na salasu Kamenka Katica tu na putu za Zrenjanin to znam.
    Jednom prilikom mu je uzela i taj salas i jos 70 lester ovaca u jednoj ruci.

6. isto brate, mozda da mi neko govori ovo sto sam napisao na svaka 2h mozda bih i promenio nesto, ovako vec sam 75% dnevnog budzeta i za zabavu i za ishranu i za sve, stavio na bosance i bugare, pa od toga zavisi kuda dalje, dok ne zveknem o dno prejako nema spasa
    eh

7. zavisi kuda dalje?
    Pa nastavljas isto da uplacujes samo je razlika da li parama od dobitka ili roditeljskim xD

8. A moze i na abi da se gadjaju igraci dok ne dodjr nba ko ga jebe, sad cu ja sa nekim fudbalom pred auditorijum

9. williams plus moja preppruka ps

10. Ispostovan bices ali ne u fiksu

11. Oklahoma Minesota 1 1.6
    Atlanta Hjuston 1 1.75
    SAS Klipers 1 1.5

Howard preko
    Paul preko

12. To izijeme, ako ti padne na pamet jos igraca samo cepaj

Danasnji fudbalski fiksevi zvani sigurice su:

Monako 1 1,45
    Dortmund 2 1,5

E sad posto je kvota prebedna tipa 2,2 mora se dodati jos jedan buster u vidu:

Siti 1X&0-3 (midlsbro tvrd jebo ga otac izdrzao je i gostovanje arsenalu sa 0:0 iako je arsenal napadackiji od sitija, budjavi siti deluje totalno bezidejno u napadu da da da videli smo barsu al barsa igra napadacki ko se zatvori protiv sijija uzima bod 80% jer aguero nije spic za bunkericu)

Celzi 1X&0-3 skoro pa isti razlog kao gore osim sto celzi nije jalov u napadu nego je everton organizovan do jaja, pogledajte samo rezultate ba poslednjim mecevima ovih ekipa

ATM ngg, sw2, 2, 0-2 svaka cast sosijedadu na poslednjih par utakmica ali atletiko ima najbolju odbranu i ne libi se da to i pokaze, dobija sa 1:0 i 2:0 a kad se retko desi da izgubi to bude 1:0 kao protiv sevilje

13. ATM?
    Opa, ti već krenuo da podižeš pare!

14. psetara baci nesto ispod dva da singlamo

15. ne bude li jerv mjondalen pao još jedan gol, bataljujem

16. Bombas singliraj partizani tirana jos je 0:0 xd

17. Beni koja je to liga

18. krećem u mozz, nameračio sam se na neke meksikance i alžirce

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.