Кладионица

1. Radj em si dj alger je ocajan u gostima(kao i svi alzirci) samo cu ti to reci

2. Beni boli te kurac nisi pao xd

3. molite se prijatelji za sarajevo ako boga znate

4. ne dobije li sarajevo spalicu mrkonjic grad do temelja, makaronac ovo nije prazna pretnja

5. just when I thought I was out, they pull me back in

valjda nije prekinuto nakon 60. min sve im jeben

6. Brt za lajv nije bitno koji je min

7. nije live, prva tekma sa tiketa

8. Zar nije od 45. minuta?

9. radjarde moj druže, ko je tebe prejebao da se kockaś?

10. Ima u onom kod plavog jadrana već nekih 5-6 godina, vrlo kulturan objekat, ali je rulet tamo golo govno tj. previše fensy za moj ukus. Sad ima 2 mozzarta u centru gde je bio Tropikal. Doduše, možda ima još neki da ne znam, mada u PN dominira PinBet (ex Olimp) ima ih mislim 5.

11. Sarajevo, Sarajevo, srce mi je ostalo

12. Evo Sarajeva, pesma sve rešava, Armine.

13. dobise crveni sad jebem ti valjda ce izdrzati lecki majstoreeee joj joj uhuhuhuhu

14. ajde sad bugari jos jedan gol hajdemo hajde!!!

15. Hahaha kakve su ovo mađije

16. Ubile me, ubile tvoje mađije

17. a sad se zatezu glavne lige, zeli li ko moje predloge, posto evo krenuo dan solidno ?

18. Armine, reći ću ti isto ono što mi je rekla jedna teta koju sam prošlog vikenda upoznao u jednoj kafani - samo meći, sinak

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.