Кладионица

1. Da ali meni ako udje iks poluvreme meni kraj ni ne treba jer mogu da branim automatski posto sam pre meca igrao na favorita iz iksa. Ako pogodim tri poluvremena ja i pre kraja imam 30k minimum

2. Nema ovde pomoci brate sve u kurac, ja pokusavam razna sranja danas sam 4 tiketa pao za po jednu, bas sam demoralisan i pojavljuje mi se u glavi recenica ajde da ne kockamo vise?

3. E aj se ne kockamo vise

4. Izjebace me pol ko da gledam

5. Da, ali potencijalno braniš 2 preostala ishoda. U slučaju (X-1) moraš da braniš i 2 i X kao potencijalnii ishod i na dve utakmice to daje 4 singl tiketa. Jeste u teoriji to što ti pričaš finansijski isplativije, ali sa aspekta verovatnoće ipak ima manje šanse za prolaz 2/3 nego 2/10

6. Mada ti imaš keša, jebe se tebi za verovatnoću :)

7. Vidis kako si pametan kad razmislis malo xd

8. Jebote ala ste se raspisali sa sistemima haha. E to sam hteo, Stevane, skroz zaboravio na ono iz 2-X i iz 1-X koje mi palo na pamet jednom, sad će da se pokuša nešto.

9. Lecki ne seri nego daj bajalicu za pola

Pa polako smisljaj za hauarda

Gasol ce da udje i bez kapiram

10. Haha pa ti si ovde izmišljao najviše sistema, pseto, koliko vidim.

Oj oj oj oj Krise Pole,
    oj oj oj oj Krise Pole,
    nauči me, nauči me,
    nauči me, Krisu Polu moj

11. Pa kolika je Hauardu granica, nije loš, šta 15.5 ili 16.5?

12. Hahaha kaludjer kad god ikako moze a? Xd

Evo ga hauard na 15 jos 2 mu fali a polu ako ni pesmica ne pomogne da se upise nek se tera u kurac govno

13. Nije los kad je dao 7 u poslednja 3min jbg

14. Nema trika pol brate jesi realan, na spavanje i ko im jebe mater nisam ovako ispizdeo odavno

15. Pa nisam ja kaluđera do sad, el neko drugi jeste? :)
    On sad zapeo da asistira, a Grifin da poentira, ima 18 na pola druge četvrtine bem ga baš, a kad ga ja jurim, ni ne pomišlja na šut, a i kad pogreši pa šutne, ne ubada.

16. Hauard usao jebem ti pole i oca i majku i sestru i tetku iz bosanske krupe

Ma izijem me zajebo jebo ga pol xd a sta seres armine ko da ne moze da da 20 za poluvreme. Samo kad bi sutnuo nesto, promasio prva dva suta i udario embargo jebem li mu kevicu i sekicu

17. I evo pola sa trojkom bravo lecki nema predaje

Gasol na 7

Edit: sa 2+1

18. Ja bih voleo da gresim brate ali sa koliko nade sam talve situacije cekao,nocima i nocima...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.