U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Evo ga pol na 5 lecki je bog, gasol na 9 (9,5)
Grifin komotno ušao u plus već u prvom poluvremenu, pa to je već bezobrazluk. Srećno, Pseto, valjda će i Sparsi malo početi da poentiraju, ako ovo bude 20 razlike pred poslednju četvrtinu, pitanje je koliko će Pol da igra.
A nema tu od srece nista al mi se ne spava pa pratim xd
Jedan sjebao ante, drugi levine, treci jokic, danas fudbal jedan las palmas,za gol, debrecin za gol nema boga nema boga, sutra cu mozda da pokusam da se vadim jer moram pare da stvorim nekako ali mozda i oteram,sve u picku materinu
ovo bockanje kvotica ću da autsorsujem na brata, dobiće pare i samo nek javi ako nešto prođe
http://image.prntscr.com/image/57311ec4cd554c35830d4cfd35aedcd3.jpeg
sa dva soma mesečno može da odigra četres ovakvih tiketa, mora nešto da se zalomi
Solidan tiket, Radjarde, Bohorov drug bi se ponosio :)
Pokazaću mu ovo, da mu sjebem dan haha
Meni vec pada vadjenje sad sma usro motku opasno
jang bojs gg3+
lajpcig gg3+
ajaks 3-5
selta 3-5
rendzers 2
sautempton 2
arsenal 1
lester 1
salke 1
svonsi 3+
liverpul 1,t1 2+
roma 1
sautempton x-2
lester 1-1
javor 1-1 (radnickom iz nisa ne igra 8 igraca tj napustilo klub , to je barem prica)
I da, Radjarde, ne treba ti 2 soma da odigraš 40 ovakvih tiketa, dovoljno je 50 dinara jer si, eto, dobio 50 dinara tako da ovakve tikete možeš beskonačno puta da igraš, nećeš biti ni u plusu ni u minusu, ali ćeš se kladiti. Ovo je nešto kao Sizifov tiket, uvek te vrati na početak.
Који поклон Милан 1,75
https://imgur.com/0NzCs0d.jpg
Empoli 8 meceva,nije dao gol, ok ajde da mune ovoj sirotinji jedan, al peskara favorit blagim ja 1xi0-3 mrtvaci i jedni i drug, 25. Min 0:2 ja ne znam sta sad majke mi
Tu ni pesma ne pomaže, moj Armine
Ало нек ме неко подржи за Милан оћу грдне паре да уложим
DADRAŽO
evo javora
sve ostalo proslo osim peskare mrtve opet jedna, to je to, ladim se neko vreme, cujemo se kad se cujemo
AJMO ARSTOT SAD GA UMULJAJTE ODMA!
Javor, iskusno izbegnut je.